perjantai 1. maaliskuuta 2013

Arkea

Maanantai
Tokotreenit: Kouluttajamme Jenni on ilmeisesti myös ajatustenlukija, koska ei ollut nähnyt meidän sunnuntain kisaharkkasuoritusta ja tästä huolimatta treenattiin JUST niitä juttuja mitä olisin halunnutkin. Häiriöseuraamista; Leluja, kapuloita, herkkuja, tötsiä, seinien vieressä ja seiniä päin. Herkut oli tottakai meille pahimmat, niinkuin arvata saattoikin, hienosti niitä ohiteltiin kuitenkin, kerran piti kokeilla, että saiskohan niitä oikeesti ottaa. Nykyään lavastetut herkut menee ihan ok. "Tositilanteessa" kuitenkin ihan eri.

Paikkamakuuta erilaisissa häiriöissä, esimerkiksi häiriökoira teki luoksetuloa meidän välissä poikittain. Tehtiin myös hyppyä ja se meni hyvin. Ja kaikkea muuta pientä. Meitä oli vain kaksi koirakkoa paikanpäällä, joten aikaa kouluttajan kanssa oli runsaasti. 45 min taukoineen kaikkineen riitti meidän treeniajaksi. Ainiin, luoksepäästävyys ihan 10+. Istui, tuijotti mua, ja melkein jopa hymyili ;) Ei ajatellut edes seisomaan nousemista saatika sitten peruuttamista!

Tiistai
"Normipäivä". Vilin kera J:n siskolla koko päivä ja ilta, töiden jälkeen.

Keskiviikko
Kotipäivä. Mitä nyt itse kävin pelaamassa vähän lätkää fudisjoukkueelaisten kanssa. 
Ainiin, ja tosi jännittävä päivä. Mayan (Bellsmond Princess Myheels) ultrapäivä. Illalla saatiin iloisia uutisia niiltä osin :)

Viliäkin hymyilytti.
Torstai
Vili oli J:n kanssa J:n kaverilla koko päivän. Mukana menossa oli Maisa aka Massu chihuahua. Agitreenit. Äh. HUH. Luulin jo, ettei se video tullut youtubeen. Tässä se on. Tätä me hiottiin, ja kolmannella hypyllä tehtiin myös sylikäännöstä eli sylkkäriä ja juostiin vauhdilla sen jälkeen A:lle. Tarkoitus oli myös tehdä muita juttuja, mutta hiottiin tota niin paljon, että ei paljoo muuta sitten enää jaksettukkaan :)


Perjantai
Normipäivä. Siivouspäivä. Kynsien leikkuupäivä.

Pieni karvatassu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti