torstai 21. maaliskuuta 2013

Pilkkimishommia

Viikonlopuksi hurautettiin Vilin kanssa Keski-Suomeen. Perjantai-iltana valmistauduttiin huolella seuraavan päivän koitosta varten, luvassa oli suvun pilkkikisat! Eli syötiin, vaihdettiin kuulumiset ja nukuttiin.

Aamulenkki jäi vähän lyhyeen pakkasen ollessa 20 ja rapiat. Vilillä jäätyi tassut melkein heti samantien ja pääsikin mun kyydissä ihan ovelle asti. 


Klo 11.00 starttasi kisat ja kolmisen tuntia vietettiin aurinkoa ottaessa pilkkiessä. Niinkuin edellisestä lauseesta ja seuraavista kuvista saattaa päätellä, oli koko päivä oikein kaunis ja aurinkoinen. Näitä lisää!



Kyllä, kuvassa esiintyy myös toinen koira. Voitto 4v oli myös kannustamassa omiaan. Pojat tulivat hyvin juttuun ainaskin alkuun. Loppupäivästä tuli pieni erimielisyys kumpi löysi kuvan aiemmin, mutta siitäkin selvittiin vain äänitehosteiden ja pienten tönimisten kera.

Huomaamatonta vaanimista, ohikulkija yllätetty ja hyökkäys!

Ette uskokaan, kuinka uni maittoi kaiken vahtimisen ja leikkimisen jälkeen. Tai ehkä uskotte. Ainakin näiden kuvien jälkeen.



Kun unta oli vedetty palloon jonkin aikaa, joutui Vili vielä viihdyttämään iskän metsästyskaveria, Elliä. Eipä Vili koskaan kunnon mattopaineista kieltäydy, varsinkin jos vastustaja sattuu olemaan vielä kiva tyttö.


Sunnuntaiaamuna vielä ennenkuin lähdin jatkamaan reissua Jyväskylän kautta kotiin, ikuistin taitavat kissat, jotka ei mukamas saaneet mahaansa täyteen monista kymmenistä pikku ahvenista edellisenä iltana, pitää vielä linnuiltakin ruoat varastaa!

Ensin herrasmies (myöhemmin naiseksi todettu) Leevi tiputtaa Irsalle ruokaa maahan, jonka jälkeen itse mutustaa suoraan paketista.


2 kommenttia:

  1. Ei tainnut olla teidän oma linnunruokintapaikka, kun kyläilemässä olitte, mutta jos näen oikein, niin talipalloissa on verkot paikoillaan? Ne olisi hyvä ottaa pois, linnut saattavat takertua verkonsilmiin jalastaan kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon yrittänyt helpottaa sen muistamisessa/viitsimisessä ja ihan henkilökohtaisesti vienyt tonne noita telineitäkin, mihin talipallot voi laittaa, juurikin ilman niitä verkkoja, mutta... :P

      Poista