tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tuskanhiki

Eilen tuli varmistus sille, että meillä on ekat tokokisat 30.3. Ojangossa. Tuomarina on Juha Kurtti. Fiilikset on sekavat, mutta eiköhän nää tästä ihan hyväks käänny. Juupajuu :D Se miksi teen tästä itselleni näin ison jutun on vielä epäselvää. 

Näitä pelkään:

1. Kehääntulotarkastus -  Vili juoksee karkuun minkä kerkiää.

2. Luoksepäästävyys - Sama kuin edellinen.

3. Paikkamakuu - Liian mielenkiintoiset vieruskaverit tai tutut naamat kehän laidalla.

4. Seuraamiset - Hajut kiinnostaa enempi, ja minä pallo punaisena (häpeästä) koitan kaikin keinoin koiraan koskematta saada sen kiinnostumaan seuraamisesta. 

5. Seisomaan jääminen - Joku muu, esimerkiksi istuminen :D

6. Maahan jääminen - Sama kuin edellinen.

7. Luoksetulo - Ööh. Se, että se ei kuuntele ja "odota" käskystä lähtisi vaikka seuraamaan.

8. Hyppy - Keksii jotain ihan omaa. Tuijottaa mua kuin typerää.

9. Kokonaisvaikutus - Ohjaaja ei saa koiraan mitään kontaktia, koira karkaa kehästä ja palkkaantuu tästä nähdessään tuttuja ja tutut huomioivat sen :D

Miltäs kuulostaa.. Hahah :D Positiivinen ajattelumalli tulossa varmaan vielä ennen kisoja. Ensi maanantaina on kisaharkka, ehkä saan sieltä itseluottamusta.

Nämä oli siis kauhukuvia, jos jollekkin jäi epäselväksi. Ei, Vili ei ole tuollainen ainakaan vielä tähän asti ollut, mutta ei noista heelereistä koskaan tiedä mitä ne keksii.

Vilille kelpaa myös hevosen luu.

4 kommenttia:

  1. Hyvin se menee ja mun kummipoika vetää ykkösellä ykkösen! pusuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos kun uskot meihin :D Yritetään parhaamme! <3

      Poista
  2. Höpö höpö! Kunhan meet vain rauhassa, eikä esim. niinkuin minä joka lähtee kävelemään samaan aikaan kun sanon paikka. Pitää vaan yrittää oman jännityksen keskellä koittaa muistaa koiraa ja tehdä niin kuin treenatessakin :) Eihän se Vili ennenkään oo välittänyt tutuista kehän laidalla ja kehääntulo tarkastus menee niin nopeasti ettei Vili edes huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinno nää onkin onneksi vaan niitä kauhukuvia, niinkuin kirjotin niin onneksi ainaskaa kaikki näistä oo vielä toteutunut :D

      Poista