sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Paluu eiliseen


LUOKSEPÄÄSTÄVYYS 10
Vili nousi ylös ja otti askeleen kohti kivaa MIEStuomaria :)

PAIKALLA MAKAAMINEN 10
Häiriö oli suhteellisen kova, vieressä oleva koira oli äänekäs eikä pysynyt makuulla (seisoi ja istui) ja lopulta tuomari pyysi ohjaajaa palaamaan koiran luokse. Viliä ei haitannut että riviin tuli Vilin toiselle puolelle myös ihminen seisomaan loppuajaksi.

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ 10
Mulla ei ollut mitään hajua missä Vili menee, koska päätin vain katsoa eteenpäin :D Videolla näyttää, että Vili olisi vähän jäljessä, mutta se voi johtua myös että video on kuvattu kentän kulmasta.

SEURAAMINEN TALUTTIMETTA 8,5
Mokasin itte. Liikkuri sanoi "juoksuun mars", juoksin ja lopetin yhtäkkiä juoksun, ennen kuin liikkuri sanoi "käyntiin mars", eli ENNAKOIN :D Hahah. Tuomari kysyi että enkö jaksanut enää juosta ;)

MAAHANMENO SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ 8
Muuten 10 suoritus, mutta perusasentoon nouseminen vasta toisella käskyllä ja pienellä liikeavustuksella.

LUOKSETULO 10
Videolta näkyy, että Vili on ihan etukenossa, melkein tulossa jo :D Onneksi malttoi kuitenkin odottaa. Lopun hyppy oli yllättävän pikkuinen, eikä vili edes osunut muhun, paljon hillitympi kuin treeneissä :D Hyvä niin, koska tuomari ei vähentänyt siitä pisteitä.

SEISOMINEN SEURAAMISEN YHTEYDESSÄ 10
Hyvä poika.

ESTEHYPPY 8
Omasta mielestä vähän laiskan oloinen. Olisi sittenkin pitänyt pyytää yksi lauta lisää, niin hypystä olisi tullut parempi. Nuuskutteli hypyn jälkeen. 

KOKONAISVAIKUTUS 10
Paras päätös kokeelle: "Oli ilo katsoa teidän tekemistä".

Lopputulos ALO1 186/200 sijoitus 3/20.


2 kommenttia:

  1. Kiitos!! :) Zorro, meidän treeniryhmän kultsu sai myös samat pisteet! :) Eli maanantaina tiedossa paljon herkkuja treeneissä :D

    VastaaPoista