Juti

Lancashire heeler
Myheels Sherlock
s.1.4.2013

Juti KoiraNetissä


Emä: Bellsmond Princess Myheels 

Isä: Rantalaukan Shakespeare

Vauhdikas sisupussi, joka hereillä ollessaan menee täyttä häkää tuolta sinne ja sieltä tonne! Ahne. Leikkii rajusti äänitehosteet täysillä. Muutenkin hyvin äänekäs kaveri, vaikea pitää pokkaa kun aamuisin hinkkaa itseään mattoon ja tekee erilaisia vinkumisääniä jotka kertovat seuraavaa "en jaksa noustaaa, pissattaaaa, on nälkäääää".

Juti löysi nopeasti paikan perheessämme, Vilin pikkubroidin roolissa. Tähän tehtävään kuuluu ainakin toistaiseksi rajojen kokeileminen, söpöileminen, broidin ärsyttäminen, kaikkien muidenkin ärsyttäminen, tuhiseminen ja sanoinko jo että söpöily <3

Jännä nähdä mitä kaikkea tämän vekkulin pennun kanssa keksitään. Ainakin itselle ennestään tuttuja lajeja tokoa ja agilityä treenaillaan, mutta ensin otetaan kaikki irti pennun tuoksuisesta elämästä ja keskitytään leikkimään!

Ainiin, myös näyttelyiden ihmeelliseen maailmaan pääsemme tutustumaan tämän viikarin kanssa ja niihin olenkin jo pienen kipinän saanut vaikka kokemusta on täysi nolla!


Juti 8kk 1.12.2013

Tällä hetkellä
Treenaamme joka toinen viikko agilityn alkeita. Tavoitteita ei ole vielä asetettu, mutta kyllä ne takaraivossa välillä koputtelee.

Juti 13kk 25.5.2014