torstai 7. toukokuuta 2015

Vaasa KV 11.4.2015

Tuomari Jaana Hartus
 Myheels Sherlock "Juti"
AVO ERI2

Arvostelu

Erinomainen tyyppi, mittasuhteet tasapainoiset. Uros, voisi olla enemmän laaja luusto. Oikean muotoinen pää, pyöreät silmät, oikein asettuneet korvat. Etulinja saisi olla selvempi, hyvä ylälinja. Reilusti selän ylle kaartuva häntä.
 

Erinomainen linja jatkuu. Nuo näyttelyt ovat tapahtumana kivoja, mutta varmaan nyt kuitenkin odotellaan jonkin aikaa seuraavaan kertaan, kun Juti on niin piäni - vaikkakaan ei "liian pieni". Tällä kertaa jopa pennut olivat paaaljon suurempia. Tosin pennut taisivat olla kaikkia muitakin suurempia, ei vain Jutia ;)

Jutilla on seuraava tapahtuma reilun kuukauden päästä, kun koko sisaruskatras pääsee viihdyttämään ihmisiä MH-luonnekuvaukseen. Niin hienoa, että kaikki olivat kärppänä hetimmiten ilmoittautumisen alettua ja varmistivat paikkansa kuvauksessa. Alle vuorokausi meni ja Suomen Lancashire heeler-yhdistyksen järjestämä kuvaus oli täysi. Mikä voisi olla ihanteellisempaa, kuin se että sama pentue kuvattavana samana päivänä täysin samoissa olosuhteissa! Mahtavaa!

MH-luonnekuvaus on 14.6.2015 Mäntsälässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti