perjantai 8. maaliskuuta 2013

Päätös tokokokeesta

Pari päivää sitten sovin itseni kanssa, että 11.3. oon kärppänä ilmoittautumassa HSKH:n järjestämään toko-kokeeseen, mikä on 30.3. Oon kerennyt käydä tässä jo kaikki skenaariot läpi, miten meille voi käydä, eniten niitä kauhuskenaarioita tietenkin. Jännittää ihan hirveästi pelkkä ajatus siitä kun kädet vapisten soitan ja ilmoittaudun, en tiedä mitä toivon sieltä vastattavan; "tervetuloa!" vai "valitettavasti alokasluokka on täynnä, mutta pistän teidät 3:lle varasijalle".

Nyt kyllä loppuu tää mun jännittäminen. Miks kaikkea pitää jännittää?! Jotta elämä olisi jännempää? Mun ei näköjään tarvitse tehdä edes mitään "tosi hurjaa" saadakseni jäätävän jännitysen elämään.

Oon nyt koittanut tehdä selväksi, ettei hallilla haistella maata. Tai ylipäänsä treenatessa. Viime viikolla Maaret soitti ja kertoi lukeneesa Caniksesta, kuinka haistelua voi pitää myös yhtenä palkkausmuotona. Se artikkeli kuulosti pikakelauksella tosi mielenkiintoiselta, mutta totesin sen ehkä olevan meille liian haastava.. Jos siellä maassa ei olekkaan tytön tai herkun hajuja, niin ei Viliä silloin kiinnosta käyttää nenää. Huoh. Eilen myös aksatreeneissä mietittiin ääneen, että jossei muu auta, niin vedetään herneet nenään!

Olin jo kirjoittamassa että "olisin tosi tyytyväinen jos nämä menisi ihan ok......." ja listaamassa asioita minkä toivon onnistuvan, mutta kesken jutun ajattelin, että enhän mä tolla asenteella pääse minnekkään. Me lähdetään tekemään parhaamme ja pitämään hauskaa! Tottakai toiveissa on se 1 tulos ja sen myötä huikean fiilis! Aika älytöntä se kieltämättä olisi, mikäli saavuttaisin jotain sellaista, mistä en aikaisemmin osannut kuvitellakkaan (meille se olisi siis oikeasti iso juttu) ja vielä Vilin ollessa alle 2 vuotta! Mutta eipä nyt vielä lähdetä keulimaan. Toteampa kuitenkin vielä sen, että meillä on parhaimmillaan ihan hitsin hyvät mahdollisuudet onnistua :)

4 kommenttia:

  1. Jee hyvä te! Tsemppi ja voittaja-asenne päälle, niin hyvin menee. Me ainakin pidetään teille kaikki peukut pystyssä, mikäli ei ihan paikanpäälle eksytä katsomaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin ;) Kiitos paljon!! Sinne vaan, iltakokeessa on kaikki luokat :) Mekin ollaan varmasti ainakin katsomossa, mikäli kisapaikkaa ei saada. Vilin paras kamu belggari Sony ja myös espves Isla korkkaa avon! :) Huiii

      Poista
  2. Tsemppiä, toivottavasti mahdutte mukaan ja koe onnistuu edellytysten mukaisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä!! :) Tänään se varmistui, mukana ollaan :D

      Poista