tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tuesday

Aamulenkillä pyörittiin ympäri metsää ja jahdattiin oravia.


Sen jälkeen syötiin hyvin ja otettiin vähän lepoa. Tänään oli huomattavasti rauhallisempi saikkupäivä, Vili rauhottui mun kanssa, eikä koko aikaa piippaillut ja ihmetellyt miksen tee mitään ekstraa sen kanssa.


Käytiin Mustissa ja Mirrissä, ostettiin panta. Sellainen hieno keltainen Rukan panta, missä on heijastavat viivat, hintaa oli jotain 5e, ne oli -15% alessa. Jostain syystä meillä on vain yksi panta, jota käytetään. Valjaitakaan ei olla käytetty aikoihin. 

Kauppareissulla meillä oli mukana Lemppari eli Lempi the superLagotto (ja omistaja). Reilu 6kk vanha, täällä aiemminkin seikkaillut sekopää. :) Matkalla pysähdyttiin koirapuistoon leikkimään, Viliä ei huvittanut leikkiä, joten avitin vähän ja lahjoitin mun rukkasen. Johan teki taas mieli juosta karkuun ja leikkiä vetoleikkejä.
Kotona "painittiin". Oli semmoista pyörremyrskyä näiden tasmanialaisten painit, että siitä oli mahdotonta yrittää napata hyvää kuvaa.



Myös kaikki luut mitä lelukopasta löytyi piti kaivaa esille ja vaihdella niitä vähän väliä, koska kaverilla tietenkin oli aina se parempi. Vaihtohan meni niin, että luu haettiin suoraan kaverin suusta, lähes kurkusta. Koska tää oli ihmisten mielestä tylsä leikki, takavarikoitiin luut ja muut syötävät pois, jolloin painit taas jatkui.


"Kyllä meidän koirat on niin hyvin koulutettu, että ei ne ei todellakaan kerjää.."


Koirat sai pelata myös älypelejä ja tehdä temppuja. Vili tarjosi vaikka mitä temppuja sillä välin kun temppuilin Lempin kanssa. Malttoi kuitenkin odottaa vuoroaan, eikä tullut keskeyttämään. Hyvä Vili. Siitä tulee hyvä isoveli. 

Tämän kaiken häsellyksen jälkeen onkin ollut hiljaista poikaa. Iltaruoan ja lenkin jälkeen on uni maittanut, ja eiköhän tässä jatketa samoilla linjoilla pitkälle aamuun asti.


Kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Hyvinkoulutetuilla koirilla nimenomaan on varaa olla kerjäämässä, ne kun voi aina komentaa pois, jos ei huvita kerjäämistä (tai kyttäämistä/könnäämistä, niin kuin meillä sanotaan) katsella. :)

    VastaaPoista