torstai 7. maaliskuuta 2013

Sunny day

Tänään maltoin iltapäivälenkillä ottaa vähän valokuviakin. Tosin puhelimella (Samsung Galaxy S2). Mentiin taasen "perus peltolenkki". Talvisin meidän pelto on laajempi, ja päästäisi laajentamaan sitä lisää jään (Vantaajoki) yli Haltialaan, mutta empä oo uskaltanut koittaa, se on aina niin vetisen näköinen, ja se kuitenkin noilla kohdin virtaa aikalailla....





Vili löyti kesken matkaa hajun, joka vei mukanaan. Joku pikkueläin keskelle lumista peltoa oli nyljetty, ja kuoppa kaivettu viereen. Kaivaako linnut kuoppia lumeen? :D Tässä alueella ei nimittäin ollut minkäänlaisia eläimen jalanjälkiä, ennen Vilin käyntiä.... Tämänkin tapahtuman jälkeen tulin entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että täytyy Vilin kanssa kokeilla verijälkeä.. Kuulin, että merkkaamisesta voi saada "lisäpisteitä" kesken jäljen, esimerkiksi koiran löytäessä matkalta eläimen makuupaikan tai kohdan missä eläin on muuten vain hengaillut vähän pidemmän aikaa. Pissathan tuohon piti heittää ennen kuin päästiin jatkamaan matkaa.


Suurimman osan lenkistä Vili kävelee mun vieressä tai takana. Onhan se kivaa, jos ei esimerkiksi näe pitkälle, koiran voi ottaa pikaisesti kiinni, mikäli tulee tarve. Toisaalta joskus toivoo, että se itsenäisemmin riekkuisi ja nauttisi vapaudesta, mutta ehkä siihenkin tulee muutos, kun toinen koira tulee talouteen.


Kohta auton nokka kohti Ojankoa ja agitreenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti