sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

12. viikonloppu

Tiedossa pitkä selostus meidän viikonlopusta kuvien ja videon kera.

Perjantai
Edettiin viiteen aurauskeppiin. Futsaltreenit. Ilta perinteisesti J:n siskolla Zara Vilin seurana. Suomi-Espanja fudismatsi kotona, Vilin kanssa kisastudio.


Lauantai
Herätys 9.00. Aamulenkki jonka jälkeen Ojankoon. Treffit siellä 10.30 Pian ja Ruu-heelerin kanssa. Käynnissä oli maxi 3 agikisat, vähän tunsin itseni ulkopuoliseksi kun kaikilla muilla oli isot koirat, taisi ne kuitenkin ymmärtää että ollaan treenaamassa siellä eikä yritetä päästä agiradalle muiden perässä :) Menin hallille jonkin verran etukäteen, laitoin Vilin boxiin vähäksi aikaa odottamaan ja menin katsomaan kisoja. Yritin luoda tunnelmasta niin kisamaisen kun pystyin, tosin palkkasin aika hurjasti. 

Pian ja Ruun saapuessa päätettiin, että tehdään kaksi paikkamakuuta, ja verrataan suorituksia. Ensin sellainen, ettei koirat päässeet morjestamaan toisiaan, vaikka Vili olisi kyllä halunnut. Ruuta ei niin kiinnostanut :) Vili hamuili maassa vähän Ruun suuntaan ja koitti saada hajuja, kielsin ja kehuin hyvästä kontaktista. En tiedä olisiko se noussut jos en olisi puuttunut kiinnostukseen. Loppuaika meni hyvin, mutta enhän mä kokeessa voi sille jutella kesken paikkiksen. Ympärillä olevat koirat, kuulutukset tms ei haitanneet.

Tähän väliin pieni lenkki, koirat sai vapaana touhuta keskenään. Sitten uusi paikkamakuu. Ihan eri meininki. Ei mitään ongelmia tai merkkiä kiinnostuksesta. Tässä paikkamakuussa ainoa häiriö oli monet belggarit mitkä menivät ohitse :D Niiden perään piti katsoa. Kun koira oli tsekattu myös omistaja piti tarkistaa, että vaikkei dogi ollutkaan Sony, niin oisko se toinen tyyppi kuitenkin Maaret ;)



Treenailtiin myös muut liikkeet Vilin kanssa (paitsi hyppy), mutta lyhkäsempinä. Fiilis oli koiralla taas sellainen, että ei voi olla kuin onnellinen meidän yhteisestä tekemisestä <3

Treenien jälkeen hurautettiin kotiin, heitettiin treenikamat sisälle ja lähdettiin lähipellolle missä Maaret ja Sony odotteli meitä lenkkeilemään. 

Ihana lauantaipäivä. Touhujen jälkeen Vilille uni maistui ja minä pääsin siksi aikaa J:n kanssa hyvillä mielin syömään ja leffaan!

Käytiin ostamsssa Bauhaussista uusi kuuden satsi kepukoita ja kyllä kannatti, lauantain lenkkien aikana edettiin jo 7 keppiin! :)


Sunnuntai

Aamulenkin jälkeen vietiin Vili hoitoon J:n siskolle, ettei sen tarvitse yksin vahtia kotona miljoonia noitia, mitä meillä varmasti asunnon sijainnin vuoksi kävisi pimpottelemassa.

Me suunnattiin J:n kanssa pennuttomaan pentutapaamiseen kasvattajan kotiin. Tunnelma siellä oli oikein mukava, niinkuin viimeksikin, ja toivon todella, että kaikki menee synnytyksessä Mayalla hyvin, ja saamme viikon päästä tiedon, että poika on syntynyt <3 Olisi mahtavaa saada noin hienosta yhdistelmästä pentu meidän laumaan ja sen lisäksi päästä mukaan noin tiiviiseen porukkaan, mitä kasvattaja on ympärilleen kerännyt.

Edettiin sunnuntai-illan lenkillä kahdeksaan keppiin! Tältä me näytetään lenkeillä. Nyt ei kepit mahdu enää käsiin, pitää olla kassi tai reppu.



Lenkin jälkeen tehtiin vielä vähän takapäätreeniä. Toiseen suuntaan vili pyörii aina paremmin kuin toiseen, en tiedä johtuuko se siitä, että se mitä tehdään eka rekisteröityy sen aivoihin pysyvästi ja toisen suunnan rekkaaminen on vaikeampaa, vai että onko se toinen suunta oikeasti vaan vaikeampi? Täytyy panna merkille, että kumpaan suuntaan lähden sitä pyörittämään, ettei aina aloiteta samalla.


2 kommenttia:

  1. Teidän keppitreeni eteene hurjaa vauhtia! Pitääkin kaivaa omat aurauskepit lumen alta, että pysytään Wilsonin kanssa teidän vauhdissa. Ja odottavan aika on pitkä, tuumaa Maya täältä mahansa kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppua kohden tuntuu helpottavan (keppitreeni), kun tekniikkaa on alkanut hahmottua. Tänään ahnehditaan, jos kasi menee yhtä hyvin kuin eilen, heitetään samantien 10! Tavoite on torstain hallitreeneissä koklata, joko menisi 12 keppiä :) Mikäli samaa vauhtia edetään, kuin tähän mennessä niin sen pitäisi olla mahdollista.

      Voi Maya! Sää oot niin reipas. <3 Vielä vähän aikaa niin pääset hoivaamaan pikkuisia palleroita, oot varmasti pentujenkin mielestä ihan paras mutsi! :D

      Poista