sunnuntai 24. helmikuuta 2013

HSKH Kisaharkka ALO

Tänään heti klo 9 jälkeen oltiin Ojangossa, tutussa hallissa valmiita kisaharkkailemaan ensimmäistä kertaa kaikki liikkeet. Kokonaissuoritukseen oon tooosi tyytyväinen, loppupalkaksi oli naudanluu, mikä osoittautukin niin hyväksi herkuksi, että paikkamakuu taisi sen takia mennä ihan plörinäksi. Luun syöminen jäi siis kesken. Olisi vaan pitänyt jättää menemättä. Paikkamakuu oli siis kaikkien ALO-suoritusten jälkeen ja mukaan tuli myös pari muuta koiraa ylemmistä luokista. Heti alkuun Vili oli todella levoton ja katseli siihen malliin, että mitäs jäynää sitä nyt keksisi. Päästyäni kentän toiseen päähän se juoksikin harmillisesti viereisen koiran viereen, josta ampaisi äkkiä mun luokse. :/ Harmittaa. Mutta olisi ollut muuten varmaan liian hyvä päivä meille, jos sekin olisi onnistunut.

Alla tuomarin, Pia Miettisen arvio meidän suorituksesta.

Seuraaminen kytkettynä
Eka suora hieno! Sitten kiinnosti hajut, perus seuruu hieno!

Seuraaminen hihnatta
Hiukan reilua, ja hajut kiinnosti välillä, perus seuruu hyvää! Vika perusasento vino.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä
Seuruu alussa hyvä, maahanmeno nopea, tuplakäsky + vartalo istumiseen

Luoksetulo
Odotti hyvin, nopea, hyppy sivulle tullessa

Seisominen seuraamisen yhteydessä
Alussa haju vei taas, seuraa hyvin, hyvä pysähdys, odottaa hyvin. Hyvä loppu.

Estehyppy
Hyvä hyppy ja pysyy hyvin

Kokonaisvaikutus
OHJAAJA TOIMII HYVIN! =) Vili tekee hyvin ohjaajan kanssa =)


Aika tasan vuosi ollaan molemmat tokoiltu ja tässä vaiheessa ollaan nyt, olen niin tyytyväinen tuohon pieneen koiraan :) Välillä on ollut huonompia kausia ja on pitänyt niiden vuoksi pitää vähän treenitaukoa, jolla ollaan kerätty molemmat lisää intoa ja motivaatiota. Nyt on jo pidemmän aikaan ollut hyvä fiilis, ja pienessä ajassa ollaankin edistytty tosi paljon. Kuukausi sitten ongelmana oli hyppy ja seisomaan jääminen, joissa nyt ei MITÄÄN ongelmaa.

En kyllä tiedä, uskaltaako sitä niihin maaliskuun kisoihin... Siihen mennessä saataisi kyllä varmaan tota seuraamista vähän paremmaksi, ja toivon mukaan paikkamakuussa nyt oli syynä vain tuo herkullinen luu, mikä odotti kentän ulkopuolella ja sai pään sekaisin.

3 kommenttia:

  1. Aika lailla kommentit tuntuvat vastaavan myös meidän tilannetta tällä hetkellä, sillon kun sujuu hyvin siis :D eli samat pikkujutut vielä vaatis hiomista. Seisominen meni tosi hyvin, meillä on siinä vielä se muutaman askeleen valuminen vaikka kuinka takapalkkaa käytetty jne. Ja suurin ongelma on meilläkin toi seuraaminen, alus se menee aina hyvin mut pidempi pätkä jo kyllästyttää..ja siinähän voi kätevästi tutkia kaikkea muuta ;)
    Mut kun tätä vertaa niihin toko-epiksiin mitä kävin kattoos niin ootte kyl ihan pro :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja arvaa kuule, tuolla hallissa on saanut vuoden vaihteesta eteenpäin treenata myös nartut millä on juoksut. Ei tosin vielä tällä talvikaudella meidän oman seuran jäsenet, mitä on onneksi valtaosa. Mun mielestä se on ihan älytöntä, kun tietää miten noi pojat siihen reagoi ja paljon siitä aiheutuu stressiä niin koiralle kuin omistajalle...

      Seisominen me saatiin kuntoon jättämällä harjotuksista kokonaan maahan jääminen pois, en muista millon viimeksi oltaisi sitä ennen tätä päivää treenattu :D Eniten käytetyimmät harjotteet seisomiseen meillä on esim, että mä peruutan ja oon Vilin kanssa kasvotusten, sanon seisomis-käskyn, jatkan itte matkaa ja jos Vili pysähtyy heitän herkun sille tai sen taakse, silleen kuitenkin, ettei se jää sen eteen. Sit just takapalkka. Ja sit jos on avustaja ja käyttää naksua niin avustaja naksauttaa heti kun koira jää seisomaan ja riennän palkkaamaan tai vaihtoehtosesti vapautan takapalkalle.

      JA kiitos :))

      Poista