tiistai 12. helmikuuta 2013

Kuume nousee.

Pentukuume. Jos se on enää edes mahdollista. Meille piti tulla viikonlopuksi "ärsyttävä pissakone" mutta meille tulikin suloinen pieni 15 viikkoinen heelerityttö omistajansa kanssa. Ajatus siitä, että pentukuume vähän hellittäisi, että tämä tapaus toisi mieleen millaista se pennun kanssa touhuaminen ja jatkuva ulkona ravaaminen ja pissojen ja kakkojen putsaaminen oli, ei käynyt mielessäkään. Mutta toisaalta, Vili oppi hyvin nopeasti sisäsiistiksi.




Koko viikonloppu sujui paremmin kuin odotin. Vieraat saapuivat jo perjantaina, se ilta meni leikkiessä ja tutustuessa. Vili otti pennun hyvin vastaan, oli todella rauhallinen, myös leikeissä otti vähän iisimmin. Tunne siitä, että myös Vili on valmis uuteen pentuun talossa vahvistui entisestään. Se oli niin hienosti koko viikonlopun. Se antoi pennun syödä luita, leikkiä leluilla, istua sylissämme ja leikkiä kanssamme :)


Lauantaina meillä oli sovittuna heeleritreffit "naapuriin". Paikalla oli 5 heeleriä, 4 urosta ja Tina. Välillä huomasi, että tila kävi liian pieneksi uroksille, mutta saatiin onneksi ehkäistyä konfliktit, mikä riitti mulle :) Vili oli kylässäkin rauhallinen tutkailija. Välillä innostui juoksemaan ja leikkimään, mutta paikalla oli myös yksi Viliä vanhempi uros, joten vähän joutui jarruttelemaan ja antamaan tälle tilaa.


Sunnuntaina oli hyvin levollinen olo sekä itsellä, että koirilla. Kaksi edellistä yötä oltiin vedetty unta palloon ihan kunnolla. Kun aamutoimet oli suoritettu lähdettiin Tinan emännän kanssa kohti Keravaa, heelereiden kasvattajapäiville. Siellä keskusteltiin mm. roturisteytyksestä. Paikalla oli toisenkin rodun edustaja kertomassa omasta jo vireillä olevasta risteytyksestä. Kromfohrländeri narttu Hikka, on juuri 3 viikkoa sitten synnyttänyt pennut, joiden isänä on musta keskikokoinen villakoira Core :) Mielenkiintoinen luento ja keskustelu saatiin aikaiseksi.

Viikonloppu oli erilainen kuin normaalisti, mutta hyvinhyvin mieluinen, harmi kun Tina omistajineen asuu niin kaukana, ettei tule nähtyä kuin muutaman kerran vuodessa. Kiitos kaikille asianosaisille ihanasta viikonlopusta <3

Kuva: Anniina Kuronen
Kuva: Anniina Kuronen
Kuva: Anniina Kuronen
 

Kuva: Anniina Kuronen

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen (ja hienoa, että uskalletaan virallisiin roturisteytyksiin lähteä) tuo länderi-villakoiraristeytys, täytyypä tutkailla länderiyhdistyksen sivuilta, löytyisikö lisätietoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy sieltä jotain, mutta suosittelen menemään kuuntelemaan ihan livenä joskus jos siihen on mahdollisuus. Oli TODELLA mielenkiintoinen luento! :)

      Poista
    2. Ländereiden foorumilta löytyy varmaan ajankohtaisin tieto, mutta taitaa vaatia rekisteröitymisen.

      Poista