torstai 21. helmikuuta 2013

Nopea puomi!

Torstain treeneissä saatiin vinkki, tiistain omatoimisissa lähdettiin sitä toteuttamaan. Ennen tätä tehtiin lämmittelylenkin lisäksi keppejä ja A:ta.

Kepit
4 keppiä molemmilta puolilta, onnistuneen suorituksen jälkeen heitin nopeasti nakin maahan. Jospa ensi viikolla saisin J:n (tai jonkun muun) namialustalle varmistamaan, niin saisin kokonaan omat kädet kepeistä pois. Muutoin sainkin, Vilillä oli focus eteenpäin, ja mulla oli kädet kiinni kropassa. Liitettiin keppeihin myös hyppy. Hypyltä kepeille ja onnistuneesta nakinpalanen maahan. Molemmilta puolilta saatiin monta hyvää toistoa :)

A
Murheenkryyni. No ei kai sentään. Vauhti alastullessa on välillä niin kova, että sen huomaa kaukaakin, että pysähtymistä kontakteille ei ole tulossa. Nyt kuitenkin keskityttiin siihen paljon, että saataisi edes yksi hyvä onnistuminen ja voitaisi siirtyä seuraavaan harjoitukseen. Tehtiin kokonaista estettä, ja saatiin kuin saatiinkin sieltä onnistuminen. Tosin heitin nakin maahan, mutta sillä sain Vilin pysähtymään, namialustaa en aio ottaa tähän enää, koska se ei meillä toiminut halutulla tavalla pitkänkään yrittämisen jälkeen. Toistoja toistoja...

Puomi!
Tähän saatiin meidän treeniryhmän Unnulta vinkki, josko laitettais toiseen päähän joku tosi huippujuttu esim lempiherkku tai vaikka ruokaa. Herkut ei oo tässä meillä toiminut, mutta ruokaa en oo vielä kokeillut. Niimpä otin sitten iltaruoan treeneihin mukaan. Vili sai kupin nähdessään niin paljon lisää virtaa että rupesi naurattamaan :D Ruoka on aina ruoka, nakkeja se oli saanut jo kaksi (!!) tässä vaiheessa, mutta eihän herkut täytä mahaa. Jätettiin ruoka yhdessä puomin toiseen päähän, noin 3 metrin päähän esteestä. Mietin että mitenköhän käy, juokseeko kontaktit vaan pitkäksi. Käveltiin puomin toiseen päähän, ja kun käännyttiin puomille Vili pinkoi todella kovaa, piti itsekkin spurtata kunnolla, että kerkesin kupin lähelle varmistamaan, jos Vili karkaisi kontakteilta. Ei karannut! Malttoi kuunnella "tassut"-käskyn ja vielä noudattaakkin sitä, todella nopea vapautus kupille ja itse pompin ilosta vieressä kun Vili söi :D Jihuu!

Eilen keskiviikkona olin tosi laiska. En käynyt kertaakaan Vilin kanssa ulkona, J oli ihana ja hoiti lenkittämisen ja ruokinnan, ei siitä edes keskuteltu. Osittain varmaan siksi, että nukahdin melkein heti kun päästiin kotiin, jo ennen salkkareita! Siinä sitten vetelin kellon ympäri, kerran heräsin 21-22 välillä mutta unessa olin jo 22 aikaan. Teki hyvää.

Ps. Meidän talouteen muutti eilen lähinnä Jussin kämppikseksi MacBook Pro, mutta saan kuulemma lainata sitä. Sillä saan ehkä ainakin videoista vähän kivempia.

2 kommenttia:

  1. Piti ihan tulla teidän blogia kurkkaamaan, ihana hauva (: Taidatte tekin olla HSKH'laisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vili on <3 Jep, muutaman kuukauden päästä tulee vuosi täyteen agilityä Lehtosen Sannan ryhmässä, ja oon kyllä viihtynyt paremmin kuin hyvin! :)

      Poista