tiistai 2. lokakuuta 2012

Hallikausi

Nyt oon maksanut itteni kipeeksi, jotta pääsee syksyn/talven/kevään treenaamaan agia ja tokoa Ojangon hallissa. Eilen korkattiin hallikausi tokoilemalla uudella kurssilla, jonka vetää Jenni Korhonen, joka veti edellisenkin kurssin. Oli kivvoo. Vili vallan ihastui Jenniin, ja pitikin ajoittain parempaa kontaktia häneen kuin minuun :D Paikkamakuu alkuun, toisen "käsky" - liikkuroinnin jälkeen vasta käsky maahan. Vili meni vasta tokalla. Häiriötä oli paljon, uusi kaikuva treenipaikka, kaikilla muilla kentillä treenattiin agilityä ja melu oli sen mukaista, kävin kerran palkkaamassa kun Vili sätkähti kovaa mekkalaa ja katsoi toisaalle, kun se rauhoittui taas tuijottamaan mua kävin antamassa herkun ja palasin kauemmas. Loppu menikin ihan kivasti, paitsi Vili ennakoi perusasennon, palkkasin sen sitten maahan tämän jälkeen.

Seuraamista seuraavaksi, ei oikein toiminut eilen, Vili tuijotteli lähinnä Jenniä ja kuunteli sen juttuja. Jouduin tekemään normaalia enemmän duunia saadakseni kontaktin siihen :D Tehtiin ihan lyhyttä pätkää, eikä tehty kovin paljoa.

Myös hyppy, nouto ja kaukot oli suunnitelmissa. Oli vain kolme koirakkoa treeneissä, niin saatiin tehtyä vähän kaikenlaista :) Kaukoista tykkään itse aika paljon ainakin toistaiseksi. :D Tehtiin maahan-seiso - sarjaa takapalkalla, koska Vili lähti useasti seisomaan noustessaan seuraamaan liikettä ohjaavaa kättä odottaen siitä namia. Tällöin seisominen muuttuu siis jopa kävelyksi, eikä se ole toivottua. Mutta kaukojen treenaus jatkuu meillä jumppaamalla ja takapalkalla :)

Hyppya tehtiin aluksi vaan juoksemalla hypyn läpi ja toistamalla käskyä samalla, jonka jälkeen siirryttiin namialustaan ja käskyllä "hyppy" Vili hakeutuikin sinne jo hyvin. Lopuksi vielä ilman namialustaa ja sekin meni oikein mallikkaasti. :) Siihen olikin hyvä lopettaa se.

Loppuun vielä nouto metallikapulalla. Mietinkin, että se metallinen kapula ei välttämättä ole Vilille mikään ongelma, koska ollaan välillä harjoiteltu leikkimistä myös lusikoilla ja avaimilla. No problemos siis. Kivasti se sitä haki, välillä unohti matkalle mutta käskystä toi luoksekin :) Kokeiltiin hakeeko Vili kapulaa Jennin kädestä. Kyllähän se sen siitä otti, mutta rupesi tarjoamaan sitä Jennille, ja kun Jenni ei reagoinut Vili rupesi pomppimaan sen edessä kapula suussa :D Se ei siis toimi meillä. Vili ei ollenkaan älynnyt, että vaikka ottaakin Jennin kädestä Jennin kapulan niin sen voi myös tuoda mulle, vois luulla et ois aika rehellinen kaveri, jos ei tietäisi totuutta :D

Torstaina olisi kahdet treenit, mutta taidan toiset jättää väliin. On vähän sellainen fiilis, että voi olla vähän liikaa samalle päivälle kisanomaiset treenit tokossa ja illalla uudessa paikassa (sama halli kuin eilen) agilitytreenit. Hallikausi siis agilityssäkin alkaa jo. Harmi. Ne kisanomaiset treenit oli viimekskin niin kivat... Mietin vielä, mutta tämänhetkinen fiilis on tämä. Aikataulu olisi tällainen: kotona klo16, toko 18-19, agility 21-22.

Lauantaina Vili oli Sonylla (ja vähän myös Maaretilla) iltapäivä- ja iltahoidossa kun minä olin kannustamassa Jussia Sonera stadionilla Suomen cupin finaalissa Kupsia vastaan. Ei ollut turha reissu. :) Kellään. Alla olevassa kuvassa Vili putsaa Sonyn torahampaita ja sen alla vähän tunnelmia Juten tuuletuksista. :)


Suomen cupin mestari vuosimallia 2012.

Seuraavana päivänä oli toisella meistä vähän naama kalpeena, ja voin kertoa, että se ei ollut Vili. Musta on varmaan virallisesti tullut nyt vanha, kun 4 x 0,33 saa mut voimaan seuraavana päivänä pahoin. Tässä kuitenkin aamun tunnelmia, mun piti skarpata ja lähteä Aleksanterin teatteriin katsomaan Aladdin, jota voin lämpimästi suositella kaikille :) Kuvassa en ihan vielä oo skarpannut. Vähän sen jälkeen vasta.

Eilen, maanantaina, kokkailtiin pitkästä aikaa terveellistä ruokaa kotona. Tässä pojat paistaa pihvejä.

Ei muuta tällä erää! Toivottavasti tänään ei sada vettä, niinkuin nyt jokaisena muuna päivänä mitä taaksepäin muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti