maanantai 15. lokakuuta 2012

"Ensimmäiset" kontaktitreenit

Ei toki ensimmäiset ikinä, mutta ensimmäiset uudella tyylillä. Otin kontakteihin nyt mukaan käskyn "tassut". Namialustan siirsin parin metrin päähän johon vapautan Vilin onnistuneen kontaktin jälkeen. Pyöräytän Vilin kesken esteen kontaktille, ei siis mennä esim puomia alusta loppuun näissä treeneissä vielä. Käytän apuna myös naksutinta.Treenit meni ihan kivasti, ja tää tekniikka tuntuu kyllä toimivammalta. Katsotaan miten lähtee etenemään.

Tehtiin myös esteen takaa kiertoja, ja hyppy-ympyrää. Takaakierroissa tein max kahta estettä ja pyrin olemaan koko ajan esteen lähellä, että Vilinkin käännöksistä tulisi mahdollisimman tiukkoja. Hyppy-ympyrässä ohjasin tasaisesti ja heitin pallon palkaksi Vilin juoksulinjalle. Edettiin molempiin suuntiin pikkuhiljaa ja lopetin molemmissa neljään hyppyyn.

Lopetettiin hyvillä mielin, huomasin lähtiessä, että on jo aika pimeätä. Treenataan siis ulkokentillä näitä kontakteja ym pikkujuttuja, koska mulla ei ainakaan vielä ole vapaaharjoittelukorttia halliin. Haluaisin kyllä sen, mutta äiti on opettanut, että aina ei saa kaikkea mitä haluaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti