maanantai 15. lokakuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai

Eilen oli todella nätti päivä. Pitkästä aikaa aurinko paistoi niin kovasti, että se oikein lämmitti. Vaikka väsytti kamalasti, soitin Maaretille ja Sonylle että lähtiskö ne meidän kanssa Ojankoo treenaamaan agilityä. Sovittiin treffit sinne noin puolen tunnin päähän puhelusta :)

Molemmat tehtiin aluksi omia juttujamme, me Vilin kanssa kontakteja samaan malliin kuin edelliselläkin. "Tassut" naksaus ja palkka parin metrin päässä alustalla tai välillä lenti pallo. Molemmilta puolilta estettä paljon toistoja ja lopetus onnistumiseen. Oikea puoli sujuu paljon paremmin kuin vasen puoli. Ihan kuin vasen puoli olisi kokonaan uusi este, voihan se olla, että Vili sen niin ajatteleekin, minä en tiedä. Toistoja kuitenkin molemmilla puolilla ollaan tehty suunnilleen yhtä paljon.

Kontaktitreenin jälkeen tein 7 esteen radan mikä koostui hyppyesteistä, putkesta ja pussista. Tehtiin se pari kertaa, sitten Maaretin ja Sonyn vuoro. Sonykin tykkäsi niin paljon, ja niillä sujuikin paremmin, kuin mitä ikinä oon niiltä nähnyt :) Saan niistä varmasti seuraa myös toisenkin kerran!


Treenien jälkeen mentiin pienelle hölkkälenkille, testailin taas miten Vili menee juoksuvaljailla, hyvinhän se, ei se juuri ollenkaan vetänyt, mutta empä sitä siltä kyllä vaadikkaan, Piirsin reitin googlemapsiin, joka on ehkä vähän sinneppäin. Matkan pituudeksi arvioin ilman karttaa noin 1,5km. Aika lähelle meni, lopputulos oli 1,85km. Se oli ihan hyvä loppulämmittelylenkki, empä sillä kertaa itsekään olisi enempää jaksanut.


Loppuun vielä Vilin sunnuntaifiiliksiä, nää on itseasiassa otettu ennen treenejä. :D Mutta kyllä se siitä sitten päivän mittaan virkosi ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti