perjantai 12. lokakuuta 2012

Back to basics

Eilen meillä oli agilitytreenit ja nyt väsyttää. 22.15 loppui, vasta vähän ennen 23 oltiin kotona kun käytiin vielä pikku jäähdyttelykävelyllä. Huooooooh. Mutta olipa taas kivaa ja hyödyllistä treeniä. "Pitkästä aikaa" myös Sanna oli kouluttamassa.

Muuten kaikki tällä hetkellä menee IHAN OK, mutta palautteena saatiin kontaktien harjoittelua jollain muulla kuin namialustaa käyttäen. Täytyy nyt käydä se naksutin ostamassa ihan ensimmäisenä ja yrittää sillä saada ne hiottua. Vili ei nimittäin oikeasti ymmärrä pysähtyä kontakteille jossei siinä ole mitään. Yksittäisiä esteitä pitää harjoitella varmemmiksi ja muistaa myös keppien harjoittelut. Täytyy nyt vielä kun pystyy, niin käydä Ojangossa ulkona treenaamassa, tällä hetkellä ei ole niin paljoa ylimääräistä, että pystyisin sen omatoimiharjottelukortin halliin ostamaan. Katsotaan sitten kun palautukset on tullut että mihkä ne rahat menee. Ehkä koiranpentu kassaan, tai sitten ulkomaanmatkaan mikä on suunnitteille tehdä marraskuun alussa. Siitä lisää lähempänä.

Ollaan saatu agilitystä kotitehtävä, pitää lukea eräs artikkeli ja kirjoittaa mitä ajatuksia se herätti, ainakin viisi asiaa. Sen pohjalta miettiä meidän vahvuuksia ja heikkouksia, mikä meidän taso on tällä hetkellä. Ajattelin, että tekisin sen nyt viikonlopun aikana.

Huomenna lauantaina ollaan menossa Heeleriyhdistyksen 10v- bileisiin, mutta ainoastaan näyttelyosuuteen. Kyllä, Vili on nyt menossa siihen kotikoira-luokkaan, ekaan näyttelyynsä ikinä. Vähän jänskää kun ei me juurikaan olla muistettu/jaksettu tähän harjoitella, epävirallinen kun kuitenkin on. Mulle riittää että Vili osaa käytöstavat :D Kehässä liikkuminen voi olla vähän niin ja näin, se saattaa ottaa nimittäin tokon seuruuta kun liikutaan tai sitten pomppii mua vasten jos mennään normaalia kovempaa vauhtia.. Toivon, että se olisi niin hämmentynyt valtavasta heelerimäärästä ja neljästä muusta uroksesta samassa kehässä, että ei paljoa katselisi mua silmiin, ettei se liiku ihan poikittain :D

Kirppispöydästä sen verran, että sieltä on ihan kivasti tavara lähtenyt liikkeelle, taisin muistaakseni nähdä viime yönä siitä untakin. Vielä on toki paljon jäljelläkin, mutta viikonlopun aikana menee varmaan enempi kuin näin arkipäivisin.. Luulis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti