maanantai 8. lokakuuta 2012

Klovnin kakkaa

Uskomatonta, mutta valitettavasti hyvinkin todellista. Lähipeltomme, missä näemme jatkuvasti muita koiria ja lenkitämme Viliä, on nyt toistaiseksi poissa käytöstämme. Lauantaina 6.10.2012 Kartanonkosken jalkapallokentällä oli esiintymässä Sirkus Florentino. Jostain syystä tämän jälkeen "pellollamme" oli noin 1m x 1m alue ihmisen ulosteessa. Valitettavasti siihen eräs koira ehti kieriskelemään, ennen kuin omistaja kerkesi tajuta mistä on kyse.

Älytöntä tästä tekee sekin, että alueella pyörii päivittäin ihmisiä mukaan lukien lapsia, pellon ja kentän vieressä on koulu ja päiväkoti. Aikaisemmin on sattunut samanlainen tapaus, mutta huomattavasti pienemmässä mittakaavassa. On nähty sirkuksen henkilökunnan juoksevan pellolle tarpeilleen, mutta en muista, oliko tällöin kyseessä sama sirkus.

Olen laittanut Vantaan kaupungille palautetta asiasta ja toivottavasti siihen reagoidaan jotenkin. Tiedän, etten ole ainoa joka asiasta on tehnyt ilmoituksen. Alla kuva läjästä, ja Vilin kaverista Edistä, joka löysi tämän kasan.....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti