perjantai 19. lokakuuta 2012

18.10. aksareenit

Kolmas kerta hallissa aksareeneissä, tällä kertaa oltiin ensimmäisenä vuorossa, eli pääsiin tuntia aikaisemmin kotiin kuin kahtena edellisenä kertana :D Meillä on koulutussuunnitelma, minkä mukaan edetään ja eilinen suunnitelma oli
estevarmuus / kontaktit, kepit
perusosaaminen / palkkaaminen, motivointi, vapautuskäskyt

Aloitettiin tunti tekemällä lämmittelyksi pientä hyppyputki - sarjaa. Kaksi putkea oli suorana vierekkäin, välissä noin 1,5m tilaa missä itte ravasin eestaas. Ensin aloitettiin putket hypyn jälkeen helposta putkikulmasta mikä meni hyvin. Seuraavana oli vuorossa vaikein putkikulma mitä voi olla, eli lähetän Vilin niin sanotusti kello kuudesta, eli putken toisesta päästä toiseen päähän. Se ei onnistunut niin helpotettiin siten, että Sanna meni palkkaamaan toiseen päähän, jolloin se onnistui ihan hyvin, tämä ei kuitenkaan onnistu meiltä vielä ilman helpotuksia, joten putkikulmat treeniin :) Näitä hyppy putki putki hyppy sarjoja tehtiin jonkin aikaa eri versioita, ja se oli kivaa, vauhdikasta tekemistä.

Keppejä ei tehty ollenkaan, mutta kontakteja tehtiin sekä A:lla että puomilla. Kertaakaan ei tehty koko estettä, mutta nostin Vilin kuitenkin taas jo vähän taaemmaksi kontakteilta :) Oon kyllä tosi tyytyväinen siihen miten ollaan tässä neljän treenikerran jälkeen päästy jo huimasti eteenpäin kontaktitreenillä. Nyt saatiin vinkiksi tehdä välillä niin että kun Vili jää ottamaan kontaktit niin menen leikittämään sitä siihen lelulla jonka jälkeen käsken päästämään irti, heitän lelun kauemmaksi ja vapautan sen jälkeen Vilin kontaktilta lelun luokse.

Ainiin tää tärkeä mun pitää muistaa. Kun naksautan kontaktilla siitä pitää aina seurata heti seuraavaksi palkka. Eli oon välillä tehnyt niin, että oon vapauttanut Vilin suoraan namialustalle kun oon naksauttanut. Eli JOS naksautan, pitää eka palkata ennen kuin annan uuden käskyn - "vapaa".

Meidän vuoro oli 20 minuutissa ohi, saatiin tehokas treeni alle ja nyt vaan omatoimisesti taas treenailemaan ennen ensi torstaita, jolloin treenisuunnitelmassa on
perusosaaminen / lähtökäytös
ohjaaminen / peruskäännökset ja puolenvaihdot

Tänään ei tehdä mitään lenkkien lisäksi! Levätään huolella, ehkä vähän venytellään illasta. Mietin, varaisinko lauantaille ajan koirauimalaan, mutta oon vielä vähän kahden vaiheilla... Näytti olevan paljon aikoja vielä vapaana, niin ehkä mennään fiiliksen mukaan :)

Ihanaa viikonloppua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti