torstai 18. lokakuuta 2012

"tassut, JEEEeeee"

Jihuu! Edistymistä ilmassa! Eilen oltiin treenaamassa kontakteja Ojangon ulkokentällä. Jeeeee! Mukana menossa oli Emmi ja Maaret koirineen. Jeeee! Alkuun otettiin Vilin kanssa kontakteja sekä puomin että A:n alastulossa. Meni niin hyvin, että uskaltauduin siirtämään Viliä esteellä vähän taaksepäin josta se pinkaisi ottamaan kontaktit :) Pari hyvää ja loppubileeeet! Kontaktit siis siten että seistään molemmat esteen alastulokontaktien vieressä, ohjaan Vilin esteelle käsimerkillä ja "tassut" käskyllä, Vili ottaa pari askelta eteenpäin ja tapittaa siinä etutassut maassa ja takatassut kontaktilla :) Jes! Sitten naksautus, välillä palkkaan useamman kerran, välillä vapautan heti namialustalle joka on parin metrin päässä edessäpäin.

Tehtiin myös rataa mikä on U- kirjaimen muotonen. Aluksi vähän vino kolmen hypyn sarja jonka jälkeen putki, joka kääntää meidät takaisin paluusuuntaan, sitten kolme hyppyä suorassa. Maaret sai hyviä videoita näistäkin, täytyy joku päivä käydä Maaretin luona lataamassa niitä youtubeen niin saan linkitettyä tännekin.

Näiden lisäksi tehtiin myös vähän normaaleja keppejä ohjaten kädellä väliköt ja hyppy-rengas sarjaa. Sen jälkeen kaikki koirat loppulämmittelylle ja tyytyväisenä kotiin parin tunnin ulkoilun jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti