maanantai 15. lokakuuta 2012

Heeleriyhdistyksen 10v. juhlanäyttely

Jännitin monta päivää juhlanäyttelyä, koska oltiin Vilin kanssa molemmat ensikertalaisia noissa hommissa, eikä me "keretty" harjoittelemaankaan yhtään. Vaikka näyttelyt oli epäviralliset, ne tuntui niin kovin virallisilta. Lauantaiaamuna lähdettiin noin klo 9.30 ajelamaan Hauholle, Witsiälän lavalle. Paikanpäällä oltiin noin klo 11. Meidän kehän piti alkaa vasta 12.30, mutta kun päästiin lavalle niin meille kerrottiin että on kamala kiire ja kohta on meidän vuoro. Siinä sitten jännättiin ja ootettiin ja kun edellinen kehä oli saatu valmiiksi ja voittajat valittu niin olisi ollut meidän vuoro. Mutta sitten päätettiinkin pitää lounastauko :D Paljon jännittävälle ihmiselle siis hyvin jännittävä päivä, kun koko ajan oma vuoro venyy ja venyy. Lopulta päästiin kehään aika tasan 13.30. Jännitys lakkasi (niinkuin yleensäkin) melkein heti kun pääsi tosi toimiin. Valitettavasti kehästä ei ole kuin puhelimella otettuja kuvia, ja niistäkin mulla tällä hetkellä vain tämä yksi.

 Vili oli niin hienosti koko ajan sekä kehässä että kehän ulkopuolella, ei jännittänyt yhtään mitään, tarkkaili tilannetta ja otti lungisti. Sai myös loistavat arvostelut. Tuomarina toimi englantilainen Jacky Cutler, joka oli todella mukava tapaus. Täytyy laittaa arvostelu tänne erikseen myöhemmin, nyt en tähän hätään sitä saa.

Vili sijoittui kotikoira-luokassa toiseksi ja palkinnoksi sai ruusukkeen ja juhlanäyttely-laatan.



Tässä Vilin poseerauskuva meidän näyttelyosuuden jälkeen.


 Tapahtuman kokokohtiin kuului ehdottomasti Vilin puoliveljen näkeminen omistajineen :) Alla Eeva Tuomiston ottamia kuvia pojista. Ruskealla heelerillä on siis sama isä kuin Vilillä. Toinen musta on "pikku"poika Attila :)









Kaikinpuolin siis hieno reissu. Aluksi ajateltiin, että mentäisi muutaman meille vielä tuntemattoman kasvattajan juttusille tuossa tapahtumassa, mutta ei siinä oikein ollut sellaista saumaa missään välissä. Ja kai sitä vähän myös ujoksi muuttui tositilanteessa :D Täytyy laittaa viestiä ja sopia treffit ihan ilman muuta hälinää ympärillä.

Illalla Vili nautti hiljaisuudesta ja lähinnä vain keskittyi keräämään voimia seuraavaan päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti