keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kuralätäkkö

Haltialasta on kyllä muodostunut otsikon mukainen. Sade on muokannut poluista ihan kuravelliä, ei siellä ilman kumppareita pärjäis millään. Seuraksi lenkille saatiin Heidi ja Oscar-heeleri. Lenkki meni kivasti. Oscun ja Vilin vakkarileikki on seuraavanlainen: Oscar vaanii, Vili odottaa ja lähtee juoksemaan täysiä päin, ihan viime sadasosasekunteilla väistää ja sitten ne lähtee ravaamaan eteenpäin täysiä. En tiedä kuinka monta kertaa tää toistui eilisellä lenkillä, mutta voin kertoa että monta :D

Lenkkiin meni vajaa 1,5h, ja sitä ennen oltiin jo käyty Vilin kanssa pienellä lenkillä kun en raaskinut odotuttaa sitä kuuteen asti sen jälkeen kun tulin töistä jo puoli neljän aikoihin. Tässä googlemapsista napsastu eilinen pidempi lenkkipolku, Haltialassa.



Tein myös reitin mikä on meidän pienempi lenkki, se on helppo ja sitä tuleekin käytettyä aina kun tekee mieli mennä pikkulenkille, esimerkiksi ennen treenejä ei käydä yleensä mitään isoja lenkkejä, pienempi lenkki kotona jos tuntuu että on tarvetta, ja sitten treenipaikalla alkulämmittelylenkki. Alkulämmittelylenkin pituus on aina riippuvainen ajasta, jos ollaan 30min ennen paikalla, silloin mennään 25min lenkki, jos ollaan varttia ennen niin sitten mennään nopeampi ja käytetään koko aika lämmittelyyn. Tätä tarkoittaa kun "käymme kiertämässä kentän":


Pituudeksi tuli 1,2km, en voinut jättää sitä laatikkoa nyt tuohon kun jostain syystä se peitti piirtämäni kartan. Tää oli vähän hankala, koska kenttää ei näkynyt kartalla. :/ Mutta on vähän edes suuntaa antava.

Eilen käytiin hakemassa kolme ikea-kassillista tavaraa pois kirpparilta, tuli jo sellainen olo et myytiinkö me mitään, että eikö me just tän verran tuotukin tätä kamaa tänne. Mutta oli sieltä jotain pakosti mennyt, 74 lappua saatiin takaisin, ne oli myytyjen tuotteiden laput :) Laskin, että myydyn tuotteen keskiarvoinen hinta on ollut 2,70 euroa, jäätiin siis hyvin voitolle ;)

Tänään käydään Vilin kanssa Ojangossa ottamassa ainakin vähän kontakteja ja toivottavasti päästään tekemään myös kujakeppejä. Viimeksi ei päästy koska se kenttä oli varattu, ei siellä taida mitään vuoroja enää olla, mutta joku porukka oli sillä kentällä missä kujakepit on.. Kontaktien lisäksi koitan keksiä vielä jotain vähän vauhdikkaampaakin tekemistä pienen radanpätkän muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti