tiistai 30. lokakuuta 2012

29.10. Toko

Seuraamista hihnatta ja perusjuttujen viilausta. Meidän pitää lähinnä tehdä nyt käännöksiä vasemmalle ja parantaa Vilin perusasentoa. Vili edistää sen verran, että perusasennot jäävät aina aika eteen ja niitä joutuu korjaamaan.

Hyvin se pysyi skarppina, eikä menettänyt hermojaan vaikka korjailtiin lähes joka asentoa.


Treenattiin myös hyppyä kahdella laudalla, kolmas nostettiin kun huomattiin että tää menee kuin vettä vaan. Jotkut tuomarit kuulemma haluavat välttämättä pitää "todella korkeaa" estettä kokeessa.


Vili oli todella vauhdikas ja kun tehtiin kouluttajan liikkuroimana niin kympin arvoisesti suoritti hypyn :) Jei!

 

Välillä palkkaan myös esteen yli, ennen kuin siirryn toiselle puolelle. Ei tässä vaiheessa kiinnitetä huomiota Vilin paikkaan hypyn takana, kun se muuten menee niin hyvin. Jatkoa ajatellen sen tietenkin olisi parempi kääntyä vähän kauempana hypystä niin saisi hyvän vauhdin hypätä takaisin. Mennään nyt toistaiseksi näillä :) Jos joskus pääsisi ne kisatkin, tai edes möllit korkkaamaan! En kyllä usko että mölleihin olisi enää kovin pitkä matka... Jäävät varmoiksi, perusasento kuntoon ja eiköhän se rupea olemaan jotakuinkin siinä, että kehtaisi mennä :)


Vähän paikkamakuuta lyhyemmässä muodossa ja välillä palkkailemalla. Eilen oli jostain syystä todella vaikea Vilin ymmärtää mitä "maahan" tarkoittaa, niin ajattelin vähän harjoitella ennen kimppa paikkamakuuta :D





Sit kimppapaikkamakuuta. Se meni hyvin. Vähän Vili haisteli ympärilleen ja kerran vaihtoi asentoa paremmaksi.



Siellä sitä tönötettiin pari minuuttia taas.


Ja takas.


Loppuun otettiin vielä puolen minuutin istualteen odottaminen, mikä oli kyllä aika jännä, ei olla sitä koskaan tehtykkään, ja niinhän siinä kävi että jossain vaiheessa Vili tiputti itsensä maahan :D Korjaus oikeaan asentoon ja takaisin odottamaan. Yksi palkkaus vielä tämän jälkeen ennen kuin palasin kokonaan takaisin.

Treenien jälkeen lähdettiin koko konkkaronkka ajamaan Haltialaan missä piti olla treffit mun joukkueelaisen ja hänen 6kk vanhan göötin kanssa :) Haltialassa kuitenkin oli niin kovin piemeätä ja huono valaistus että päätettiin mennä meidän lähipellolle. Siellä juoksutettiin koiria vähän aikaa, tai itte ne itteään juoksutti :D Ne oli kyl niin hyvä pari, ihan saman kokoisia, Olof vaan pari kiloa Viliä köykäsempi. Keli oli kylmä, joten siirryttiin meille. 



Semmonen maanantai.

Tähän loppuun vielä pari kuvaa heelereiden 10v juhlanäyttelystä. Nyt vihdoin sain Jussin puhelimesta niitä taas pari kappaletta lisää.

Lopullinen järjestys. Hopee ei oo häpee, ainaskaa tässä tilanteessa :)


Vili poseeraa.


Ollaan tässä muutamia viikkoja katseltu äkkilähtöjä jonnekkin lämpimään, lähtöpäivän pitäisi olla tämän viikon to-su, MUTTA SELLAISIA EI VAIN OLE. Oon niin odottanut, että pääsisin jonnekkin aurinkoon. Mut nyt rupeaa vähän näyttämään siltä ettei välttämättä olla lähdössä. Täytyy kyllä keksiä kuitenkin joku reissu siihen tilalle sitten, koska mulla on perjantai ja koko ensi viikko lomaa.. Vili pääsee J:n siskolle hoitoon. :)

2 kommenttia:

  1. Mulle sitten ilmoitetaan että koska ekat möllit ja/tai kokeet on niin tuun kyl ehdottomasti katsomaan ja kannustamaan!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai :D Ojangossakin on niitä treenikokeita, niissä voitais ainakin käydä jos päivät sopii. Tekin voisitte tulla tekeen jotain AVOn liikkeitä, siellä saa itse valita mitä tekee ja missä järjestyksessä :)

      Poista