tiistai 23. lokakuuta 2012

Kisaharkka 2

Meidän toinen kisaharkka ever. Liikkeiksi valittiin paikkamakuun ja luoksepäästävyyden lisäksi seuraaminen hihnatta ja liikkestä maahanmeno.

Alku jo enteili vähän pahaa, oli vähän pojalla sellaista ylimääräistä energiaa jaossa :D Paikkamakuu alkoi hyvin, meni ekalla maahan ja sitä rataa. Mutta kun sanoin "odota" ja olin ottamassa askelta eteenpäin, Vili olisi lähtenyt seuraamaan. Onneksi en kerennyt liikkua ja huomasin sen heti niin annoin toisen maahan käskyn ja läksin pois pariksi minuutiksi. Paikkamkuu oli levoton, joku huuteli kovaan ääneen viereisellä kentällä "VILmaaaaa" paljon, liekö se vaikuttanut myös jonkin verran.. Kuitenkin pysyi paikallaan koko kaksi min. Perusasennon ennakoi. Eli aikamoinen napakymppi :D

Seuraaminen meni vähintään yhtä penkin alle. Vili haisteli maata ja eksyi välillä mun viereltä ihan kokonaan pois. Välissä oli hyviäkin pätkiä, mutta pääosin se keskittyi hajuihin. Liikkeestä maahan meni jo vähän paremmin. Kerran jouduin komentamaan takaisin kun hajut vei poikaa ihan väärään suuntaan. Mutta maahan meni ja maahan jäi, eikä ennakoinut.

Nyt Vili edistää aika paljon perusasentoja, niin täytyy ruveta naksutinta käyttämään myös tokossa enempi.

Treenien lopuksi laitoin yhteen nurkkaan Vilille namia häiriöksi ja käveltiin siitä läheltä ja melkein jopa päältäkin jossain vaiheessa, sivuasentoja ja seuraamista otettiin lähellä myös. Tässä kävi niin hassusti, että Vili kiersi herkut mahdollisimman kaukaa. Se jotenkin äkkäs että tää on huijausta. Täytyy tehdä enempi niin ehkä se aina rupee epäilemään et se on hujaista. Mutta tietysti se ei ole kivaa, jos se kiertää herkulliset hajut aina tosi kaukaa, jos semmonen sattuisi vaikka kohdalle. :D

Tää viikko on aikataulutettu ihan hirveeks. Löytyy mm. hammaslääkäriaikakin kalenterista!!! Näin viime yönä unta että mun toisessa etuylähampaassa oli keskellä reikä, siis semmonen reikä mistä näki läpi. Yhtään en jännitä.

Tänään on illalla Billy Talentin keikka, toivottavasti se ei tee "Placeboja".

Billy Talent - Surrender

 

Billy Talent - Red Flag

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti