keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Haltiala + kirppis

Huomentapäivää. Eilen töiden jälkeen lähdettiin Vilin kanssa sateesta huolimatta käppäilemään Haltialaan. Mentiin sellainen "peruslenkki", mikä ei vaadi kaveria. Jos lähdetään metsään/iiiisolle peltolenkille, niin silloin koitetaan saada joku mukaan. Kokeilin googlemapsin karttatoimintoa ja "sieppasin" kuvan kartasta kun sain sen valmiiksi. Kokonaispituus on 4,45 km, ja aikaa meillä meni siihen vajaa tunti. Osa ajasta meni kyllä possuja ja kilipukkeja katellessa.

 




Lenkin jälkeen lähdettiin J:n kanssa viemään lähinnä vaatteita ja kenkiä itsepalvelukirppikselle. Viime kirppiskokemus on sellainen, mikä meni käräjäoikeuteen asti, menin hakemaan myymättä jääneitä tavaroitani ja tilitysrahojani Kehä 3 kirpputorilta, joka oli mennyt konkkaan. Näin ollen en saanut voittojani enkä myymättömiä tavaroitani.

Tammistoon on avattu noin kuukausi sitten kiva pieni kirppis jonka yhteydessä on myös sisustusliike. Hugens on paikan nimi. Siellä pöytävuokra on 38e/viikko, ja pöytätilaa oli enemmän kuin muistin. Saatiin kaikki tavarat laitettua samantien esille, eikä tehnyt edes tiukkaa. Vaikka myyntiaikaa oli vain 30 min jäljellä, hyllyllä kävi silti kuhina, jopa silloin kun olin asettamassa vaatteita hyllyyn :) Hyvältä vaikutti. Tänään käydään katsastamassa tilanne ja viedään ainakin J:n "vanhoja" pleikkaripelejä ja pitihän mun käydä vaatekaapit uudelleen läpi ja yksi ikea-kassillinen irtosi vielä myytäväksi :D Toivotaan paljon vesisadetta viikoksi eteenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti