perjantai 28. syyskuuta 2012

Tokoiluja

Morjestamooi. Eilen oli Korhosen Jennin vetämät tokotreenit. Alkuun taas kehäänmeno, luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Häiriönä tällä kertaa Jennillä oli sateenvarjo :) Meni ihan ok, Vili vähän joskus (tai no yleensä) peruuttelee, jos joku tulee kopeloimaan, on tehnyt sitä aina mutta antaa kuitenkin käsitellä... Täytyis nyt vaan treenailla sitä et olisi alusta asti nätisti paikallaan :) Paikkamakuussa meni ekalla käskyllä maahan, mutta harmillisesti laittoi toisen tassunsa mun kengän päälle, siinä vaiheessa jo arvasin että vaikka kuinka varovaisesti lähden tästä eteenpäin niin varmana nousee, ainakin istumaan. :D Niinhän siinä kävi, vaikka kuin yritin hiippailla eka sivuaskeleen ja sit vasta eteenpäin.. Mut paikkamakuu meni kivasti häiriöistä huolimatta.

Sen jälkeen oli ruudun harjoittelua, Vili menee kyllä huijaamalla, namialustalla ja lelulla tosi kivasti (vauhdikkaasti) ruutuun. Siinä sivussa tehtiin myös jääviä, seisomaan jäi tosi kivasti taka-ja etupalkalla, maahan menossa oli vähän ongelmia, mutta se on ihan ymmärrettävää, taisin olla vähän liian vaativa, pienellä helpotuksella meni sitten tosi kivasti ja nopeesti, eli kun vähän hartioita nytkäytin. Lisää vaan toistoja ja kohta se meneekin jo toivottavasti ilman apuja :) Kotona meneekin, mutta häiriössä ei näköjään vielä.

Otettiinko me muuta. Ei kai ? Treenien jälkeen mentiin vielä lenkille meidän aksaopen Sannan kanssa, jolla oli tällä kertaa kolme narttua matkassa :) Kyllä Vilin kelpas.

Maanantaina alkaakin sitten sisävuorot Ojangossa. Eli torstain toko muuttuu maanantaiksi, ja tiistain agility muuttuu torstaiksi :) Torstaina on myös viimeiset ulkotreenit tokossa, en vielä tiedä meenkö sekä tokoon, että agiin... Agia en ainaskaa jätä väliin, se on jo varma, mut tokoa en haluis kanskaa, vielä kun on kisanomaiset treenit taas. Viimeks oli niin kivaa.

Nyt viikonloppuna ei ookkaan tiedossa mitään ihmeellistä koirarintamalla. Varmaan kuitenkin jossain vähän jotain treenaillaan, mutta lähinnä varmaan vaan sitä mitä huvittaa tehdä just sillä hetkellä.

Rentouttavaa viikonloppua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti