maanantai 10. syyskuuta 2012

Sony

Sony, maailman paras belggari ja Vilin paras kaveri. Muutti nyt sunnuntaina pois naapurista, ja viimeisen päivänsä ja iltansa siellä vietti meidän seurassa. Pääsi siis muuttoa karkuun. Sony perheineen muutti Tuusulaan asti. Kuulostaa mulle hirveän kaukaiselta mutta kartan mukaan sinne ei oo ees 20km.

Mentiin Maaretin kanssa klo10 aamulenkille ja aamutottiksille lähipellon reunalle. Niinkuin Maaret sanoi, hyvän olon tottiksille :) Tehtiin paikkamakuuta, jääviä, seuruuta ja luoksetuloa. Meidän molempien koirat oli innokkaita ja taitavia.

Kotimatkalla nappasin molemmat remmit hyppysiin ja Maaret lähti muuttamaan.

Ihan kotioven edessä näin pari päivää aikasemmin karanneen koiran, josta soitin hätäkeskukseen ja sitä kautta omistaja löytyi. Tällä kertaa koira oli omistajansa kanssa ja tuli niin hyvä mieli kun näin koko perheen siinä yhdessä koossa :)

Asiasta Sonyyn. Sony tuli siis meille hoitoon. Hoitopäivä piti sisällään elokuvan, Haltialareissun, ja leffanpalautuslenkin metsä- ja peltoreitillä. Ja paljon riekkumista tietenkin. Melkein koko 12 tuntinen meni koirilla painiessa ja juostessa. Ensimmäistä kertaa näin myös kun Sony hepuloi. Näytti niin huvittavalta kun iso koira hepuloi meidän pienellä takapihan nurmikkopläntillä (~5m x ~6m). Vili katsoi kuin hölmöä, yleensä on itse typerän näköinen hepuloija.

Tässä kuvasatoa sunnuntailta. Batman ja Robin.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti