maanantai 10. syyskuuta 2012

Kaatosadetreeni

Perjantaina alkuillasta sää ei enteilly kyllä mitään muuta kuin niitä mummoja taivaalta. Mutta mentiin silti Ojankoon. Minä, Maaret ja Emmi. Alkuun ja pahimmassa sateessa Vili ja Sony laitettiin paikkamakuuseen. Se meni Vililtä ihan loistavasti, jos en ois tiennyt että sataa, niin en olis sitä kyllä Vilistä huomannut :D Hassu koira. Ei tehty juuri mitään "merkittävää" tai edetty eteenpäin harjoituksissa, tehtiin tokossa vähän sitä sun tätä, mikä nyt hauskalta tuntui.

Lopuksi otettiin agia sen verran, että tehtiin vähän kontakteja ja keppikujaa, keppikuja ei jostain syystä meinannut lähteä rullaamaan niin piti vähän peruuttaa ja helpottaa kujaa.. Kyllä se siitä sitten :) Lopuksi tehtiin ihan pieni rata, rengas, hyppy, putki, hyppy, pöytä.

Vaikkei mitään ihmeellistä tehtykkään, niin silti se aika vaan humpsahti ja melkein 1,5h tuli Ojangossa hengailtua.

Ennen kuin lähdettiin oli kunnon loppuverryttelyn aika, Vili, Isla ja Una pääsi kuralöllöön juoksemaan kilpaa. Alla lopputulos, väsynyt, likainen ja onnellinen koira.


Pystyi hyvällä omalla tunnolla lähtemään stadikalle katsomaan Suomi - Ranska matsia, kun koira oli väsytetty. Kävimpä tekemässä pitkävedossa semmosen lappusen ja kolmannella kerralla sain sen jopa hyväksytysti niiden veikkaustätien laitteesta läpi. Veikkasin Ranskalle 1. puoliaikavoittoa ja räps sieltähän se napsahti, ja siihen ne maalit sitten jäikin. Kerroin huimat 2, voitolle jäin 3€ eli huima voittopotti oli yhteensä 6€! :D Wuhuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti