maanantai 17. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Perjantai ei mennytkään ihan niinkuin suunniteltiin, Placebo perui keikkansa 20 minuuttia ennen kuin ovet aukesi. Onneksi ei oltu vielä päästy kovin pitkälle, oikeastaan kävi tuuri, koska oltiin Subissa hakemassa vähän evästä ja vieressä oli Makuuni, jostai sitten päätettiin hakea leffa.

Vilin väsytys-lenkille saatiin tätä ennen seuraksi Sony ja Maaret, käppäiltiin Haltialan peltojen reunoilla ja poluilla :) Ainiin ja sen jälkeen käytiin vielä Mustin ja Mirrin aleissa! Koiramme-lehden mukana tulleesta liitteestä bongasin että Hurtan talvi"takit" on -50%. Sellaisen nyt olisin sitten raaskinut ostaa, kun Vilikin lähentelee lopullista kokoaan. Viime talvena motto oli että sillä mennään mikä halvimmalla saadaan, kun jätkä kasvoi vaan koko ajan. Ostimpas kuitenkin väärän Hurtan takin. Toi minkä ostin on jonku fleecejuttu, luulen et sillä kuitenkin pärjätään aika pitkälle, jossei tule mitään superkylmää talvea. Mukaan lähti myös uudet valjaat, luita, ja valitettavan lyhytikäisiä vinkupalloja, mitkä kuitenkin on parhaita.

Perjantaina ei sen kummempaa.

Lauantaiaamuna lähdettiin Korson raunioradalle Emmin, Emmin Jussin ja niiden koirien Islan ja Unan kanssa. Vitsin vitsit, että oli kivaa. Koitettiin tehdä Vilillekin jo vähän haastavampia piiloja, ja se löyti tosi hyvin ukot joka kerralla. Haukkua en oo opettanut, se voi olla haastavaa, kun Vili ei juuri hauku. Ehkä sitten jossain vaiheessa, jos kaipaan vähän lisää haastetta tekemiseen niin sitä voisi yrittää liittää mukaan, mutta tällä hetkellä mennään näillä mitä on ja pidetään hauskaa :) Kolme piiloa ja tauko, ja loppuun kaksi piiloa, tarkoitus oli ottaa kolme, mutta päätin lopettaa toiseen, koska se oli mun mielestä tosi haastava ja Vili ratkaisi senkin niin hienosti ja nopsaan :)


Lauantaina käytiin vielä ihan kaksistaan Vilin kanssa Haltialassa käppäilemässä ja löydettiin uudet pitkospuut, mitkä ei ollut kovin pitkät, mutta vaikka siellä oon miljoona kertaa käynyt niin ikinä en oo niille eksynyt. Pitkospuiden päässä oli nätti levähdyspaikka.


Illalla tehtiin vielä kotitottikset, lähinnä kaukoja (istu, maahan, seiso) ja jäävät. Oon nyt ihan innoissani niistä kun ollaan edistytty :D Seisominen on jo hyvä. Nousee maasta seisomaan tosi hyvin ja sama istumaan - seisomaan. Hetki kun oli siinä jumppailtu niin otettiin seisomaan jääminen takapalkalla. Vapautan kun oon ottanut itse muutaman askeleen vielä eteenpäin ja varmistanut että se oikeasti jäi sinne :D Vili rupesi seisomista ja selkeesti vähän ennakoimaan, joten päätin kokeilla vielä etupalkalla. Eli namialusta nakeilla menosuunnassa. ;) Edistäminen loppui ja lopetettiin se siihen. Sitten vielä sama setti maahan jäämisen kanssa.

Sunnuntaina käytiin mm. Pitkäkosken koirapuistossa. Pienten puoli oli tyhjä, ei kyllä yllättänyt yhtään, niin mentiin sitten isojen puolelle. Siellä olikin hyviä leikkikavereita, ja lopuksi sinne tuli kaksi mopsia, Vili on aivan hulluna tylppäkuonoisiin koiriin jostain syystä. Kerrankin se pääsi leikittämään (tai ainakin kovasti yritti) sellaisia. Ei ne paljoa jaksanut juoksennella...

Päivän toinen lenkki tehtiin missäs muuallakaan kuin Haltialassa :D Seurana Emmi koirineen (Una ja Isla). Pari tuntia siellä meni ihan kevyesti. Koiratkaan ei juuri lenkillä näyttänyt väsymystä, mutta aika hiljanen kotimatka oli :D Una ja Vili kävi uimassakin, Una lähti sorsien perään, ja Vili lähti sitten tietenkin tyttöystävänsä Unan perään :P


Matkalla nähtiin myös labbispentuja ~5kk, niillä oli ollut pentutapaaminen ja nää kaksi riekkujaa oli vielä jäänyt leikkimään. Ne otti heti Vilin silmätikuks ja saikin hyvät painit aikaan :)



AINIIN, sunnuntaina samanmoiset kotitottikset kuin lauantaina, mutta tällä kertaa päätin vielä koklata meniskö olkkarissa jo koko liikkeet jäävissä, ja MENIHÄN NE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti