keskiviikko 5. syyskuuta 2012

"Simppeli agirata"

Eilisellä agilitytunnilla reenattiin lähinnä kontakteja ja valssia. Molempia mun täytyy harjoitella vielä paaaaaaaaljon.. Puomi yhdistettiin "simppeliin" rataan, kun sitä oli eka pari kertaa tehty yksittäisenä esteenä. Rataan valmistautuessa mun asenne jostain syystä taisi muuttua myös vähän sellaiseksi "no täähän nyt näyttää aika helpolta". Jälkeenpäin kyllä harmittaa tosi paljon, mutta saatiin kuitenkin onnistumisia myös kun vähän enempi keskityin. Alusta alkaen olisi pitänyt ottaa vaan parempi asenne, eikä yhtään vähätellä sitä neljän esteen rataa. Puomi, putki, hyppyeste, pussi, kaikki kivassa kaarroksessa, ei olisi tarvinut kuin itse juosta tosi kovaa ja ohjata selkeästi. Mulla se lähinnä jäi kovaa juoksemiseen :D Huoh.

Myös vähän harmitti se, että oltiin Vilin kanssa taas vikana vuorossa lopun pidemmän radan suorittamisessa, EIKÄ VALOT TOIMINUT VIELÄKÄÄN, vaikka piti.... Tehtiin se pari kertaa ihan ookoosti, mutta alussa mulla oli taas jotain keskittymisvaikeusjuttuja ja mm. valssi oli tosi piiiiiitkä ja iiiiiiso ja hiiiiiidas... Valottomuus oikeasti kyllä vähän vaikeutti kun tommoisen pienen mustan koiruuden kanssa siellä yrittää vääntää ja ohjata esimerkiksi mustaan putkeen :D Ei kunnolla näe koiraa, saatika sitten sitä putkea. Reenithän meillä on tiistai-iltaisin klo 20.30-21.30, joskus venyy vähän pidemmäksi, eilen pysyi aikataulussa. Ei siellä olisi voinut oikein enää pidempään treenatakkaan, ainakaan rataa. Paitsi jos ois ne valot.

Torstaina on tokotreenit! Periaatteessa. Kouluttaja ei pääse, mutta meille on kuitenkin vuoro varattu. Taidan pyytää jonkun kaverin seuraksi, kun en oo varma tuleeko sinne muita kurssilaisia. Paikkamakuu ois kiva, ja ehkä me niitä jääviä.... Hyppykin ehkä. Täytyy miettiä ja suunnitella :) Tokon jälkeen mahdollisesti myös käyn tekemässä kontakteja ja keppikujaa! Jep.

Pallohullu lempparipallon kanssa odottaa josko heittäisin, enkä vain kuvaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti