keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Nenä

Siis ihan uskomatonta. Vilillä on niin älytön nenä, että oon ihan toivoton :D Treenit menee niin kauan hyvin, että se ottaa vainun keitettyihin kanan sydämiin, niin herkulliselta kuin ne kuulostaakin! Tiedän niin paljon enemmän herkullisia tuoksuja, ja mun mielestä noi sydämet ei juurikaan ees haise millekään, ne on vaan sellaisia limaisia lötisköitä. Mutta niin herkullisia Vilistä. Se teki kontakteja muutaman kerran ok. Sitten samalla kentällä aukes sydän-boksi ja tittidii Vilin treenit ihan plörinäks :D Niillä on melkein ihan sama vaikutus kuin vaikka juoksusella nartulla!! Saatiin kuitenkin jotain sitten vielä aikaseks kun hajut oli vähän hälventynyt... Kontakteissa ei kuitenkaan tällä kertaa mitään edistymistä.

Irtoomista treenattiin myös ja Vili hakeutuu kyllä hyppyesteille hyvin ja irtoo myös kivasti. Ei mitään ongelmaa siinä. Lelu lenti ja minä jäin vähän jälkeen ja Vili jatkoi matkaa..

Tehtiin lopuksi kivaa rataa, missä piti miettiä oikea aikaista palkkaamista, palkan sijoutusta, omaa sijoittumista ja omaa juoksurataa.. Taisi olla 18 esteen rata... Alku meni ihan plörinäksi, koska mulle oli jäänyt edellisen koirakon palkkaushommista käteen 3 keitettyä kanan sydänpalasta, just niitä mistä Vili sekoo. Ajattelin laittaa ne namialustalle, mikä on sitten puomin alastulokontakteilla ykköspalkkana. Siksi aikaa, että suoritettaisi rataa sinne asti, namialusta herkkuineen jäi odottamaan muurin päälle. Kun vapautin Vilin alkupaikasta se juoksi suoraan sinne missä herkut on ja rupesi ilmasta etsimään hajua... Yritin vaikka mitä et saisin huomion, mutta tuloksetta. Piti käydä hakemassa kanat taskuun namialustalta.. Sen jälkeen rupeskin rullaamaan, harmittaa et alun piti mennä tolleen. Rakentavana palautteena tuli, että nyt pitäisi kovin
treenata sitä että radalla on häiriöitä, ihmisiä, hajuja, ääniä, ...

Siitä oon kyllä iloinen, että epiksissä olleet makkaran hajut ei sekottanut Vilin päätä, ei se ollut niistä moksiskaan. Pitää nyt vaan varmaan itte hankkia noita broikun syrämmiä ja keitellä, jotta saan Vilin huomion vaikeissakin tilanteissa.. Tai sitten laittaa pyykkipoika sen nenään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti