tiistai 4. syyskuuta 2012

Jäävät

Äh. Jäävät on kyllä ehkä ikuinen murheenkryyni. Tai tällä hetkellä tuntuu siltä. On niitä kyllä ihan kiva välillä tehdä. Eilen lähdin Emmin ja Unan kanssa treenaamaan Malminkartanon Sirkuskentälle ja tarkotuksena oli hioo jääviä vähän parempaan. Noh. Seisomaan jäämisessä vaihdettiin taktiikkaa kun tajusin että edellinen ei tällä hetkellä toimi, se toimii ehkä vasta tän toisen treenin jälkeen. Peruutan ja käsken "seiso" ja palkkaan pallolla KUN Vili jää seisomaan. Maahan Vili menee aika varmasti jos itekki himmailen tai jään seisomaan sen viereen kun oon antanut käskyn. Eilen koitin edetä ja ottaa pari askelta käskyn jälkeen, mutta se aiheutti hämmennystä ja Vili nousi. Käsky "maahan" uudestaan ja jatkoin itse matkaa... Ehkä mä testaan vielä muutamat toistot miten menee, ja sit jos tuntuu että otin liian ison harppauksen niin keksin jotain muuta. Toivottavasti ei tartte keksiä.

Otettiin myös pari lyhyttä paikkamakuuta, mitkä meni ihan hyvin. Emmi on niin mieluisa tyyppi Vilille kun niillä on kivat leikit (treenien ulkopuolella), niin välillä Vili rupeskin tuijottamaan Emmiä, eikä mua :D Muuten meni ihan hyvin, eikä Vili välittänyt suuresta häiriöstä ympärillä.

Vili oli koko ajan liinassa, koska samalla hiekkakentällä oli kahdet tokotreenit käynnissä. Btw, toisessa ryhmässä oli narttu heeleri ;) En nyt muista nimeä, mutta sen muistan että se on Ruotsista. Kuitenkin. Muuta häiriötä oli Vilille uusi kenttä, märkä hiekka, autotie ja skeittiparkki. Skeittiparkilla ei kyllä skeittaajia ollut varmaan sen takia että se oli märkä, mutta kaatuilevia pikkupoikia oli pyörineen ja potkulautoineen. Pelkästään siis se, että Vili suostui mennä maahan (monta kertaa), oli huikea suoritus, koska se on aina vähän kiikunkaakun jos on märkää. Eipä näytä enää haittaavan. Tai ainakaan eilen.

Treenien välissä pidettiin taukoa ja käytiin juoksuttamassa koiria siinä lähimetsässä, on noi kyl niin hyvää pataa keskeään :)

Loppulämpät vedettiin Vilin kanssa kotimaastoissa, käytiin hakemassa tuo toinen, ööh "parempi" puolisko mukaan. ;) Emmi jäi vielä toisen koiran kanssa ohjattuihin treeneihin.

Ei ollakkaan oltu pitkään aikaan treenaamassa tokoa ilman kouluttajaa. Eilen tuli hyvä sauma vetää kunnon treenit kun omat futistreenit peruttiin, syynä ukkonen. Niin. Aurinkohan siellä sitten paistoi :) On ollut niin älyttömän hektista tää oma arki nyt lähiviikot ja näyttäisipä vielä tääkin viikko olevan. Tänään onneks saadaan vaikka vaan kattoo telkkaria ennen "myöhäisillan" agitreenejä!

Treenamisesta on tullut niin paljon helpompaa, kun on löytynyt lempparilelut, eli pienet vinkuvat pallot.

Tällaiset tunnelmat oli treenien + iltalenkin jälkeen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti