maanantai 3. syyskuuta 2012

Syyskuun hilleritapaaminen

1,5 tuntia ennen tapaamista sain puhelun, että ollaanko tulossa. Ensimmäiset ajatukset oli, että no ei todella, kun oltiin oltu vähän rimpsalla edellisenä päivänä. Mutta parin minuutin miettimisen jälkeen ensimmäiset ajatukset oli hävinny kuin tuhka tuuleen, ja olin jo valmistautumassa lähtöön.

Tapaaminen oli Aino Acktenin koirapuistossa haagassa. Ei oltu koskaan aikaisemmin käyty siellä, mut löydettiin aika helposti perille. Vastassa oli siinä vaiheessa 4 uros heeleriä. Oli vähän jäiset tunnelmat ja aattelin jo et taasko tää on tässä, tultiin kattomaan kun 5 urosta karvat pystyssä väistelevät toisiaan :D ONNEKSI ei IHAN jäänyt siihen.... Ei tarttenut kauaa odottaa kun paikalla oli jo yhteensä 14 heeleriä ja 2 russelia.

Parhaaksi leikkikaveriksi osoittautui saman ikäinen uros russeli, joka oli kylläkin leikattu. Pitkään aikaan ei oo tapahtunut sitä että Vili olisi samankokoisen/ikäisen kanssa lähtenyt painimaan juoksemisen jälkeen. Yleensä painileikit on käyty 20kg painavemmassa luokassa.

Kaikki meni hyvin, vaikka selkeästi pääkaupunkiseudun treffaileva heelerikanta on urospainotteinen. Kerran Vili joutui "ojentamaan" toista koiraa, kun se tuli liian lähelle komentamaan lähes kaikesta mitä Vili vain touhusi.. Olin juuri saanut suustani, että kauankohan Vilpertti jaksaa vielä katsoa tota touhua. Eihän siinä sitten montaa sekuntia mennytkään ja siihen se sitten loppuikin. En kyllä muista loppuiko se siihen, että Vili ärähti takaisin, vai otettiinko se koira sitten ihan jo kiinni.. No kuitenkin. :)

1,5 tunnin riekkumisen jälkeen vähintään yhtä pitkät päikkärit, ja sitten olikin taas akut täynnä!

Vilillä on oranssi panta. 

 Vili vastaanottamassa lisää jengiä koirapuistoon.


 Oikealla Vili uuden russelikaveri Vikin kanssa :)
Ja kotona. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti