perjantai 31. elokuuta 2012

Kokeenomaiset tokotreenit

Vähänkö oli jännää :) Meillä ei juurikaan ole yhtään valmista liikettä tokossa, kun ollaan jouduttu alottamaan vähän aika sitten melkein puhtaalta pöydältä, kun se motivaatio söi lähes kaiken mitä oltiin opittu yhdessä. Etukäteen piti ilmoittaa, että mitkä kaksi liikettä suoritetaan "kokeessa". Tiesin että toinen on luoksetulo, koska se on aika varma. Toista mietin hirveästi. Päädyin seuraamiseen hihnatta, ONNEKSI!!! Se oli niin hyvä :) Oon TAAS niin ylpeä Vilistä.

Koetreenit oli tosi hyvin järkätty, miellä oli  liikkurin lisäksi myös tuomari paikanpäällä, kehänauhaa lepattamassa, häiriökoira radan reunalla ja muut kisaajat toimi katsojina. Kisat alkoi kehääntulolla, luoksepäästävyydellä ja minuutin paikkamakuulla. Vili oli hienosti koko minuutin. Jouduin kyllä sanomaan maahan-käskyn kahdesti, koska ekalla kerralla oli sukukalleuksien putsaus tärkeämpää. :D Vili tapitti koko minuutin kyllä tosi nätisti, kerran jäi nuuskimaan ilmaa, mutta niin teki vieruskaveritkin, tiedä mikä tuoksu sieltä sitten oikein tuli. Perusasentoonkin nousi ekalla käskyllä. Jes.

Oltiin ekana yksilösuorituksissa, tai kaksilo. Mikskä niitä vois kutsua :D Aloitettiin seuraamisella hihnatta. Se meni niin hyvin <3 Pyydettiin vähän lyhyempi seuraaminen kuin normaalissa kokeessa, että saataisi varmempi onnistuminen, mutta niin kuulemma tehdään pyytämättä kaikille näissä kisaharkoissa :)

Seuraamisen jälkeen oli luoksetulo, mikä meni ihan hyvin, vauhdikkaasti ja varmasti, mutta perusasento jäi vähän vinoksi. Se kun korjattiin niin oli bileiden aika :)

Jäi kyllä niin hyvä fiilis. Miks mulla on jossain vaiheessa ollut motivaatio kadoksissa, en ymmärrä enää yhtään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti