perjantai 24. elokuuta 2012

Paluu arkeen

Nyt on lomat lusittu! 4 viikkoa poissa töistä ja Vili kyllä varmasti kiittää, että olen palannut takaisin töihin. Välillä huomasi kuinka väsynyt se oli, kun on tottunut nukkumaan kunnon unet töiden aikana, mutta nyt kun olin kotona niin tehtiin vaikka ja mitä. Reissattiin Suomessa tai muuten vaan touhuttiin jotain. Kyllä me paljon päikkäreitäkin nukuttiin, ja yöunet oli huomattavasti pidempiä kuin nyt.

Treeneistä (sekä agility, että toko) pidettiin kokonaan taukoa ~2viikkoa. Se teki kyllä hyvää :) Agilityssä omasta mielestä huikea edistyminen Vilin osalta, selkeästi pää on tehnyt hommia vaikka kentällä ei olla käyty. Vauhtia oli ekoissa treeneissä aivan mielettömästi, mutta ei kuitenkaan liikaa höntyilyä. Siitä oon kyllä niin iloinen, että vielä kertaakaan Vili ei oo agilityssä hidastellut tai vaikuttanut siltä että äääääääääh ei kiinnosta voidaanks jo lopettaa..., toivottavasti näin ei tuu koskaan tapahtumaankaan.

Tokossa meillä alkoi pari viikkoa sitten uusi Jenni Korhosen pitämä kurssi, joka on alkanut kyllä tosi kivasti. Ollaan tehty sellaisia juttuja, mitä just meidän ois pitänytkin. Ois pitänyt tehdä jo kauan sitten. Lyhyttä, hauskaa, tarkkaa. Esimerkiksi eilen treenien teemana oli leikkiminen. Harjoiteltiin siis leikkimään. Vili yleensä leikkiessään ja lelun voittaessaan lähtee juoksemaan ja ilakoitsemaan yksin. Harjoitellaan tällä hetkellä sitä, se yhdistäisi näihin leikkeihin myös mut. Se onnistui eilen ihan hyvin, mulla yleensä onkin treenitaskut täynnä leluja, ja laitan ne parhausjärjestykseen, jotta aina olisi se VIELÄ parempi lelu millä saan herätettyä Vilin mielenkiinnon. Vilin leluissa aika ehdoton on vinku. Ruvetaan myös harjoittelemaan sitä, että kun Vili on vaihtanut palkkalelun toiseen, niin heitän sille herkun maahan ja näin saan myös toisen lelun takaisin. Miten en oo tollaistakaan älynnyt? Oon aina houkutellut ihan käteen asti, ja suorittanut vaihdon siinä antamalla herkun. Miten en oo tajunnut heittää herkkua maahan, Vili kerkeää siinä herkkua haeskellessaan unohtaa jo lelunsa. Kaikilla ei välttämättä sekään toimi, mutta Vili on niin perso herkuille, niin ei pitäisi olla ongelmaa.

Eilen Vili oli tokotreeneissäkin parempi kuin aikoihin. Perusasennotkin oli paljon kivempia, eikä se tullut viereen istumaan sivuttain, takaperin tms, vaan ihan niinkuin pitääkin :D

Tänään Vilillä on rokotus, saa nähdä miten menee, kun viimeksi se rokotustäti oli vähän kovakourainen, eikä ollenkaan niin mukava kuin ekalla kerralla. Toivotaan, että siellä ois se kivempi rokotustäti :)

Huomenna mennään Korpilammelle, Vilikin pääsee hotelliin ekaa kertaa elämässään yöksi. Siellä tarkoituksena on rentoutua ja ulkoilla.

Aattelin lisätä tähän kuvia, mutta empäs lisääkkään, kun tästä tulis niin valtavan pitkä. Laitan kesälomakuvat kohta erikseen tulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti