torstai 19. heinäkuuta 2012

Motivation

Kadoksissa ollut motivaatio tokoa kohtaan rupee jo pikkuhiljaa löytymään. Tuntuu että ollaan menty vaan alaspäin, mutta ei se kyllä ehkä ihan pidä paikkaansa.. Ollaan vaan osittain vähennetty ja muutettu palkkausta, mikä tottakai vaikuttaa tuohon ahneeseen pikkukoiraan :) pitää vaan lyhentää treeniä!
Tänään oli tokotreenit joiden jälkeen otin vähän agia. Alotettiin kehääntulolla vai mikskä sitä sanotaan ja luoksepäästävyydellä + 2min paikkamakuu. Vähän Vili vielä väistää ja peruuttaa kun "vieras" ihminen tulee koskemaan.. Paikkamakuukin meni mönkään, Vili nous kahdesti ja kävin pistämässä sen takasin. Lopuksi se istui yhteen putkeen ehkä minuutin ja kävin siinä kerran tai pari palkkaamasaa. Otettiin sen jälkeen vielä minipaikkamakuu, koira maahan, käveltiin muutaman metrin päähän, ootettiin pari sek ja sit takas.
Sen jälkeen seuraamista kytkettynä. Pyysin että tekisin vain pikkupätkissä, se meni ihan ok. Huomattiin, että jos lähden Vilin puoleisella jalalla liikkeelle Vilin katse käy aluksi mun jalassa, mutta jos aloitan oikealla niin katsekontakti pysyy paremmin. Moni tekee tarkoituksellakin niin, että lähtee eri liikkeeseen eri jalalla, helpottaakseen koiran tehtävää.
Tehtiin vikaks vielä ruutua, kokeiltiin alkuun silleen että kouluttaja on ruudussa ja näyttää mukamas jotain siellä (ei koskenut maahan käsillään vaan ilmassa mukamas oli jotain), sitten käskin Vilin ruutuun ja bileet kun se on siellä. Se ei vaan oikein toimi Vilin kaa kun se on niin nenäkäs ja nuuskii vaan ennemmin kuin bilettää kun luulee että siellä on jotain. Jatkettiin niin että lelu ruutuun ja käsky ja bileet. Juostiin myös Vilin kanssa yhdessä sinne.
Tokon jälkeen tehtiin myös vähän agia. Kontakteja ja keppikujaa, niinkuin olin suunnitellutkin. Tehtiin myös pari kertaa hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy, puomi, hyppy. Eka pätkissä sit pari kertaa kokonaisuudessaan. Kontaktit meni ihan kivasti ja Vili tarjoo niitä jo itsestään :) Keppikujan laitoin heti aika kapeeks ja se meni tosi hyvin. Vähän eri kulmista lähetyksiä ja loppuverkan kautta kotiin! Nyt on väsynyt pikkukoira <3
Huomenna mulla alkaa neljän viikon loma. Sunnuntaina suunnataan Vilin kanssa Jussin peliin Myllykoskelle, josta jatketaan muutamaksi yöksi J:n perheen mökille Juvalle :) Jihuu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti