keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tilannekatsaus

Tällä hetkellä Vili on jo aikamoinen äijänkäppänä. Paino on pyörinyt pidemmän aikaa siinä 200-300 grammaa alle 10kg, eiköhän se kymppiraja mene tässä ajanmyötä rikki, kun vähän miehistyy. Ei se muutenkaan enää hirveesti pennulta näytä, ikääkin on jo yli vuosi ja kaks kuukautta.

Vaikka en hirveästi enää päivittele tekemisiä, niin se ei suinkaan johdu siitä, ettei me mitään tehtäis, päinvastoin. Tuntuu ettei aika vaan riitä kaikkeen, ja tietokoneella en oikeastaan enää ole kuin työpaikalla. Kun on nuo älypuhelimet sun muut vempaimet, niin niillä tulee sitten vapaa-ajalla surffailtua.

Meillä on tiistaisin agilityä ja torstaisin tokoa. Viikko sitten ruvettiin myös harjoittelemaan hölkyttelyä vetovyön kanssa. Ja pari päivää sitten Vili sai ihan omat husky-valjaat. Sillä oli jo ihan-ok-vetovaljaat, mutta ajattelin, että parempi vähän hifistellä ja pelata varman päälle, kun Vili kuitenkin ymmärsi että nyt pitää ja saa vetää ihan kunnolla. Meinas ihan tippa tulla linssiin kun viime viikolla testattiin juoksemista ekaa kertaa vyön kanssa. Hymyilytti vaan koko ~2km mitä mentiin vauhilla, kun Vili teki töitä niin kovasti. Eikä sillä ollut ees jano sen jälkeen. Alotellaan juoksuharrastus nyt muiden harrastusten rinnalla ihan hissun kissun, ja pikkuhiljaa pidennellään matkoja.

Agilityryhmä on jatkuva, mistä oon niiiiiiiiiiin iloinen. Niin huippu kouluttaja, tosi hyviä ohjaajia ja tietenkin ihania koiria samassa ryhmässä, etten kyllä parempaa voisi kuvitella. Uutena agiharrastajana aluksi tietenkin vähän mietin, että mitenhän tuohon juttuun pääsee mukaan, mutta nyt jo huomaa, että oon edistynyt ohjaajana jo ainakin pikkusen. Aikaisemmin en tosiaan tiennyt agilitystä MITÄÄN. Nyt pienen murto-osa, ja haluan tietää enemmän!

Toko on alle 10 kerran kurssi, en tiedä monta niitä kertoja nyt lopulta on kun yksi meiltä jäi väliin ja jotain peruutuksia on myös tulossa/on ollut. Toko meillä tällä hetkellä ei oikein toimi. Voi olla että ollaan koitettu jossain vaiheessa liikaa harpata kerralla eteenpäin eikä olla onnistuttu siinä ja nyt tilanne on tää. Ehkä ollaan unohdettu leikkiä tarpeeksi ja pitää hauskaa. En tiedä, mutta täytyy nyt panostaa vaan siihen, että saadaan siitä kivaa tekemistä ja sitä kautta taas pieniä onnistumisia :)

Loppuun vielä kuvia keväältä/kesältä, nyt kun taas pääsen niitä liittämään mukaan, JEE :)

 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti