sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Fiskträsk + Rauniot

Eipäs mentykkään lauantaina koirametsään, vaan mulle ihan uuteen paikkaan, Fiskträskiin. Tosi kiva paikka ja tosi kiva seura, Pia ja Saku-koira. Samalla suunnalla se on kuin koirametsä, ainakin alkumatka. Siellä rämmittiin metsäpolkuja pari tuntia ja välillä pysähdyttiin uittamaan koiria ja syömään mustikoita! Sinne täytyy kyllä ehdottomasti mennä pian uudestaan ja ehkä ottaa omatkin uikkarit mukaan. Kesälomalla viimeistään (joka alkaa viikon päästä!!!!).

Lauantai oli kyllä todellinen Vilin väsytyspäivä. Fiskträskin reissun jälkeen kävin vaan äkkiä vaihtamassa kevyemmät vaatteet päälle kotoan ja samantien lähdettiin Korson raunioradalle Emmin, Islan ja Unan kanssa tekemään muutamat kaverin ettimiset :) Kerran aikasemmin Vili on käynyt raunioilla, heelereiden rauniopäivänä. Tajus kyllä heti mikä on homman nimi, mutta koska maalimiehet oli tuttuja (meidän Jussi ja Emmi) niin vauhti oli ihan älytön, ja Vili juos välillä aika pitkälti ohi. Heelereiden rauniopäivänä Vili oli rauhallinen ja käytti nenää huolellisemmin, kun oli vieraita ihmisiä piiloissa.

Tänään sunnuntaina ollaan aamulenkin lisäksi käyty jo Pian ja Sakun kanssa Haltialassa, jonka jälkeen mentiin meidän lähipellolle Maaretin ja Sonyn kanssa. Sen jälkeen Vili onkin kerännyt voimia iltalenkkiä varten joka on muutaman tunnin päästä.

Nyt kannustamaan Honka voittoon, Vili jää vahtimaan kotia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti