maanantai 27. elokuuta 2012

Hotelli Korpilampi

Aivan ihana hotelli Espoon kupeessa! La-su yö maksoi kahdelta 109€ + koira 20€, ja täytyy kyllä sanoa, että oli hintansa väärti ja vielä kaikenlisäksi edullisin hotelli mitä löysin tästä lähialueelta. Luonto on upea. Lampi on ihana. Kesällä varmasti vielä paljon kivempi, kun lampeen ehkä saattaisi uskaltaa uimaankin, muut kuin Vili ;)

Säät suosi hyvin, lauantaina paistoi aurinko oikein urakalla, ei tarvinnut pelätä että Vili mulahtamisensa jälkeen vilustuisi :P Se ei vaan taida ikinä oppia, että reunalle ei kannata välttämättä mennä, tai ainakaan siitä kovin paljoa yli. Lompista vaan. Kyllä se joutui ihan rehellisestikin käydä uimassa, kun tiputti pallonsa lampeen.

Ainut miinuspuoli hotellissa oli (anteeksi nyt vaan mutta..) venäläiset rouvashenkilöt. Allaspuolella kun käytiin, niin ei puhettakaan että olisi voinut mennä sen jälkeen saunaan. Kaksi naista oli valloittanut ylälauteet eikä siirtynyt sieltä minnekkään, siellä vaan lököttelivät selällään ja heittivät lisää löylyä. Suihkuunkaan en sitten lopulta jäänyt, kun haju rupes käymään sietämättömäksi. Toisen suomalaisen naisen kanssa siinä päiviteltiin että eikö ne käy suihkussa koskaan. Haju oli PALJON pahempi kuin kuviteltu haju miesten lätkämatsin jälkeisessä pukuhuoneessa. Myös välillä ravintolassa tuli samanlainen pistävä haju nenään, mutta siellä ilmastointi taisi viedä suurimman osan hajuhaitoista pois.

Vili ei ollut moksiskaan, vaikka se "joutui" olemaan välillä hotellihuoneessa yksin. Ensimmäisellä kerralla yllätettiin se pöydän päältä, kun jätin takin siihen jonka taskuihin jäi Vilin tän hetkiset lempparipallot. Onneksi ei kerennyt takin taskuja repiä rikki :D Muilla kerroilla Vili löytyi yllätysyllätys sängystä pötköttämästä.

Tällä kertaa ei muuta. Huomenna agilitya ja torstaina tokoa. Tokossa meillä tulee olemaan "kisanomaiset treenit", joihin pitäisi valkata kaksi liikettä mitkä tehdään kisanomaisesti. Toinen on aika varmasti luoksetulo, mutta toista en vielä tiedä. Ehkä hihnassa tai hihnatta seuruu, vaikka voi olla että Vili ilman palkkaa jää laahaamaan aika kauaskin. Täytyy funtsia :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti