torstai 13. syyskuuta 2012

Tokotreenit kuvina

 Aloitettiin treenit 2 minuutin paikkamakuulla. Jäätiin varmuuden vuoksi reunaan, jos näyttää siltä, että olisi tarvetta käydä palkkaamassa, esim. jos häiriö olisi osoittautunut liian suureksi, koiria olisi noussut tai agikentällä kovastikin huudettu ja haukuttu. Rivissä yksi koira haukkui ja yksi nousi, myös takana olleiden agikenttien mekkalat olivat aika suuret, mutta ei Vili turhia stressannut, pari kertaa haisteli hajuja mutta pääosin tuijotti mua. Ennen paikkamakuuta oli vielä luoksepäästävyys, mikä meni ihan hyvin. Vili pysyi rauhallisesti, nousi istumasta vasta kun tuomari oli lähdössä ja otti yhden askeleen taakse.
 Vili meni maahan tänään vasta toisella käskyllä. Jostain syystä. En tiedä miksi, sillä kuitenkin oli hyvä kontakti ennen käskyä.



 

Vili ei noussut heti kun olin antanut käskyn, olin jo aloittamassa toista kun se nousi. Vissiin vähän hitaat piuhat tänään :)

Into treenaamaan lisää on kova :)
 
Seuraavaksi oli vuorossa nouto.
 


 Noudossa käskynä on "ota".
 Ja tehtävä suoritettu, ekalla en saanut koppia, mutta seuraavilla kerroilla olin astetta nopeampi ja kapula tuli ihan käteen asti.
 Ja uudestaan.
 Vili palauttaa kyllä vauhdikkaasti, mutta tällä kerralla otin askelia taaksepäin, saatiin nopeutta ja  noudon pituutta lisää. Tässä kuvassa kyllä joudun jo tulemaan vähän vastaa että saan kapulan ennen tiputusta käteen :P
 Sitten tehtiin "kaukoja" :D

 Seisomisesta ei näköjään meidän oma hovikuvaaja ottanut kuvaa, mutta se onnistui tänää paremmin kuin koskaan aikaisemmin :)

Tehtiin myös kaikenlaista muuta. Pyysin kouluttajalta lisää vinkkejä seisomaan jäämiseen, ja nyt ruvetaan harjoittelemaan sitä takapalkalla, se tuntui järkevältä ja meni hyvin. Maahan jääminen menee kyllä tosi hyvin omasta mielestä, pitäis vaan saada Vili jäämään sinne maahan kun jatkan matkaa :D Liikkeissään se on kyllä tosi vikkelä, ja ne näyttää kivalta :) Tiedän siitä kun Maaret näytti mulle yks päivä videolta! Ja kyllähän sen nyt huomaa muutenkin, mutta videolta sen näki vielä konkreettisemmin ja se oli kiva nähdä. Ehkä rupeen soveltamaan tota takapalkkaa myös siihen. Meillä takapalkkana muuten nyt on ollut namialusta. Se houkuttelee enemmän kuin lelu, mutta sitten kun Vili osaa paremmin hakeutua takapalkalle niin voi ruveta jättämään sinne vaikka lempparipalloja.

Vielä luoksetuloa muutaman kerran, tokalla kerralla lähdin juoksemaan karkuun melkein kun Vili oli jo mun luona. Vili tulee innoissaan ja suht nopeasti, mutta hyvä tehdä vähän monipuolisemmin noita harjoitteita niin pysyy mielenkiinto yllä molemmilla, oishan se tylsää samalla kaavalla jauhaa koko ajan.

Huomenna täytyy kehittää jotain väsyttävää tekemistä töiden jälkeen Vilille, ehkä joku isompi koirapuisto, koska illalla mennään Placebon keikalle ja ollaan siis muutama tunti poissa kotoa. Voi paremmilla mielin lähteä kun saa koiruuden väsytettyä. 

Loppuun vielä linkki youtubeen, ainakin äiti varmaan miettii että mikä ihmeen Placebo :) 

2 kommenttia:

  1. Aivan, mikä Placebo? Rumpali Steve Hewitt erosi yhtyeestä 2007 ja sen jälkeen yhtye ei ole enään entisensä ollutkaan :)T:ÄITI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määhän melkein kuuntelin Frööbelin palikoita ennen vuotta 2007 niin ei hätää, en tiedä millainen Placebo oli sitä ennen ;)

      Poista