torstai 24. tammikuuta 2013

Myöhäisiltojen treenailut aloitettu

Tiistaina oltiin Ojangon hallissa treenaamassa silloin kun mun pitäis olla jo nukkumassa. Ei auta, nyt mulla on vapaatreenikortti, ja yöunista ON karsittava :D Tarkoituksena oli treenailla kontakteja ja keppejä.

Puomi
Puomin kontaktit menikin muuten jo tosi hyvin, mutta Vili rupesi juuri ennen alastuloa katselemaan reunoilta alas ja hidastelemaan..................? Kävin kokeilemassa, että onko puomi kiikkerä vai mistä se johtuu, mutta en keksinyt syytä. Näin se teki monta kertaa, enkä saanut tehtyä sellaista suoritusta, missä se olisi tullut vauhdilla loppuun asti, vaikka yritin tsempata, joka kerta juoksin myös itse kovempaa sen edellä, että sekään ei ollut mahdollista että se olisi mennyt mun kanssa samaa tahtia. Tämä jäi harmittamaan, harmittaa itseasiassa vieläkin. Onneks illalla on agitreenit niin voin ottaa asian siellä puheeksi, ehkä saadaan se korjattua!

Kepit
Jotain todella positiivistakin kuitenkin tältä reissulta! Harjoteltiin keppejä, aluksi kuudella (tai seittemällä) kepillä molemmilta puolilta, meni hyvin kun molemmat keskityttiin olennaiseen. Mietin, että uskaltaisiko edetä sen verran, että kokeilisi helpommalta puolelta myös koko pitkällä keppirivistöllä, mitä niitä siinä on, jotain 12-14. Ja jihuu! Ne onnistui!! Tehtiin kaksi onnistunutta suoritusta, treenikaveri ei nähnyt muuta kuin juhlimiset, mutta en niiden kahden hyvän kerran jälkeen uskaltanut enää näyttääkkään, vaan lopetettiin siihen!

Tänään tosiaan on ohjatut agitreenit, seuraavan kerran vapaatreenailemaan ehkä sunnuntaina, tai tiistaina (maanantaina toko)! Viikonloppuna mökkeillään ja rentoudutaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti