keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Minikeinu

Eilen oltiin myöhään illalla Ojangossa vapaatreenailemassa J avustajana. Tarkoitus tehdä keinua ja keppejä viime torstain ohjeiden mukaisesti. Ensimmäisenä vapautui 1 kenttä, minne mentiin vauhdilla 5 kentältä, mitä odoteltiin myös vapaaksi. 1 kenttä on tokokenttä, ja sanoin parille tokoilijalle ketä meidän jälkeen pamahti sinne, että puolestani voivat tulla samaan aikaan, koska teemme vain tiettyjä esteitä, emmekä rataa. En tiennytkään että keinun saa niin matalaksi mitä se oli tällä kentällä. Sillä oli hyvä aloittaa harjoitus. Keinu oli ehkä polvenkorkuinen ja ensin se pamahti vain noin 5cm alaspäin, koska alla oli korkeampi muurin kappale. Kun tätä oli tehty hypyn kautta onnistuneesti joitain kertoja, laitettiin alle muurin pienempi kappale. Kun silläkin suju hyvin useampi toisto, tehtiin vielä muutaman kerran siten, ettei alla ollut mitään :) Jäi hyvä fiilis tästä harjoituksesta!

Ennen kotimatkaa muutama toistot puomia, joka takkuilee edelleen vauhdin kanssa. Vili tekee muuten sen hyvin, ottaa kontaktit, mutta loppuvaiheessa rupeaa huomattavasti hidastamaan. Miten me saadaan siitä vauhdikas? Ei auta vaikka itse juoksisin kuinka kovaa, seinäkin tuli jo vastaan, tai jos juoksen rinnalla tsemppaamassa esim pallon kanssa, ei myöskään auta vaikka olisi mitä herkkuja tai leluja odottamassa "kakkospalkalla". J oli tässä vahtimassa, ettei Vili ennakoi herkuille/pallolle, jotka oli puomista noin kahden-kolmen metrin päässä. Plääh.

Ainiin, otettiin vielä niiden parin muun tokoilijan kanssa paikkamakuu, josta Vili pomppasi mun luokse ihan lopussa. Great. Ei muuta kuin koira takaisin maahan, ja menin vähän muiden jälkeen vapauttamaan sen. No tietäänpähän taas mitä ei saisi tehdä. Empä muista milloin olisi viimeksi näin käynyt.

Tän jälkeen venyteltiin kotona, tai oikeestaan vaan Vili venytteli.

Tänään ei mitään kummempaa, huomenna agitunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti