tiistai 8. tammikuuta 2013

Kisanomainen tottis

Moi!

Eilen illalla oli tokotreenit. Meitä oli tosi vähän joten treeneissä kerkesi hyvin tehdä kisamaisen koko alokasluokan suorituksen. Korhosen Jenni antoi myös kuvitteelliseet pisteet. Alkuun kehääntulotarkastus, joka meni paremmin kuin aikaisemmin, Vili oli oikein reipas. Seuraavaksi luoksepäästävyys, joka meni ihan hyvin, Vili kuitenkin nousi istumasta. Vinkiksi meille, kuulemma suoristan vasemman käden etusormen joissain tilanteissa kun pyydän Vilin sivulle :D Tätä siis yritän hyödyntää tässä "liikkeessä", jos vilin focus olisi sormessa eikä luokse kävelevässä tuomarissa. Tästä 10.

Paikkamakuu oli hyvä, välillä Vili vähän katseli ympärilleen, hallissa on tosi kova häiriö ja Vili ei siellä juurikaan reagoi mihinkään, ovet käy, koirat haukkuu ja jopa eilen joku koira kiljui :D Uudessa paikassa samat häiriöt on kuitenkin ihan eri juttu, joten toivotaan, että joskus päästäisi kisaamaan omassa hallissa :D Paikkamakuusta 10.

Hihnassa seuraaminen, vähän haahuilua välillä, mutta perusasennot nyt jo paremmat, ei edistä niin paljoa. Oltaisko saatu tästä 8. Sama juttu ilman hihnaa, 8.

Liikkeestä seisominen 0, Vili meni maahan. Korjasin sen kuitenkin toisella käskyllä seisomaan.

Liikkeestä maahan 8 tai 9. Itse liike meni kivasti ja on ehkä varmin liike tällä hetkellä :) MUTTA ennen liikettä kun sanoin valmis, Vili meni maahan. Hmm. Ei näin. Ei saa tehdä jääviä kyllä paljon, ainakaan enemmän kuin seuraamista, koska Vili herkästi ennakoi ja seuraaminen saattaa mennä mönkään.

Luoksetulo oli muuten hyvä ja vauhdikas mutta siinä sama juttu kuin edellisessä. Eiku voi hitsi. En kyllä enää muista... Ei kuitenkaan muistaakseni saatu kymppiä... 8?

Hyppy oli tosi hyvä ja olin yllättynyt ensinnäkin siitä, että Vili ees hyppäs! :D Lopussa kuitenkin kun käskin sivulle, Vili meni maahan. Se nyt selkeästi tykkää siitä. Oisko siitäkin tullut 8 sen takia....

Hmm. Hitsi kun en muista tarkasti et miten pisteet meni!!! Jonnekkin mölleihin voitaisi kuitenkin jossain vaiheessa ilmoittautua, mutta niitä taitaa vasta keväällä tulla kun pääsee ulos.

Illalla (tai yöllä) oli vähän jännät paikat kun Vilin heelerikaveri karkasi! Oltiin juuri lähdetty kotoa apujoukoiksi etsintöihin kun sain viestin, että koira on löytynyt, huh helpotusta :) Vili sai palkaksi pelkästään autossa hengaamisesta ja sängystä nousemisesta hampparin jauhelihan, mikä oli tarkoitettu karkulaiselle, jos olisi vastaan kävellyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti