keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Iltapala

Vili syö tällä hetkellä ainakin seuraavia lihoja; nauta, sika, kana, poro ja lohi. Suattaapi olla, että sinne ruoan sekaan on sekoittunut silloin tällöin jotain muutakin. Aika paljon mennään tällä hetkellä "ostopakkauksen" mukaan. Vili syö niin pieniä määriä (verrattuna isoihin koiriin), et ei voida mitään jättiluita ostaa kun se räjähtäis niistä. Meillä ei myöskään oo mitään luusahaa tms millä saisi niitä luita pienittyä. Onneksi ollaan löydetty hyvin myös "pienempiä" luita. Possun luista löytyy vaikka minkälaista; selkärankaa, rustoluuta, enkä ees muista mitä vielä :D Mut ainakin 4 erilaista sorttia on niistäkin ollut.

Tänään on tarkoitus mennä Murren Murkinaan ostoksille ja mahdollisesti ostaa jotain uutta, esim hevosta tai lammasta.

Alla eilisillan ateria, possun selkärankapalanen, sekä voimamixiä ja kasvissotetta sekoitettu keskenään. Kasvismössöt pitää sekottaa kunnolla muuhun ruokaan, muuten ne jää syömättä.



2 kommenttia:

  1. Meillä on hyvin samannäköisiä aterioita ja on muuten tismalleen samanlaiset kupitkin! Tosin meijän kupit taitaa olla vähän isommat kuin Vilin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ainakin omasta mielestä parhaat kupit mitä valikoimasta löytyy :) Ja hyvin todennäköisesti meillä on kokoo tai paria pienemmät ;)

      Poista