tiistai 11. joulukuuta 2012

Messari -12

Pääsin onneksi messariin koiranäyttelyihin edes toiselle päivälle :) Seuraksi sain Maaretin ja Emmin. Kierreltiin aamusta/aamupäivästä lähinnä kehiä ja päivemmällä kierreltiin kojuja. Rodut joiden kehiä seurasimme olivat tottakai heelerit, belgianpaimenkoira tervueren sekä malinois, espanjanvesikoira ja valkoinenpaimenkoira.

Ostoslista messariin oli seuraava: Rukan toppatakki Vilille ja koulutusliivi minulle. Eli aika helppo. Siitä olin kyllä pettynyt, että Rukka ei ollut alentanut hintojaan yhtään, muuta kuin joistain pannoista. :( Koulutusliivin ostin viime vuonnakin, tosin puolet halvemmalla (??!!). Nyt ei niitäkään ollut samassa alessa. Näiden lisäksi tuli ostettua pieniä tennispalloja ja koulutusnameja.






Koulutusliivi on tosi hyvä, kevyt ja käytännöllinen. Olisin toivonut eteen edes yhden vetoketjutaskun, muuallekkin kuin tuohon rintaan ja että takataskun reunat olisi vähän korkeammat. Kovassa vauhdissa tuppaa käymään niin, että lelut tippuu taskusta :D

Rukan toppis on myös tosi hyvä. Vilillä on saman merkin sadetakki, joten tiesin sovittamatta että koko on oikea. Huppu on oikeasti yllättävän käytännöllinen, vaikka aluksi meinasin ottaa sen myös sadetakista irti, sen saa kyllä helposti, on vaan neppareilla kiinni. Tää rukan malli on tosi hyvä pitkä selkäiselle koiralle, tai ainakin Vilille! Siinä on myös "hoikankoirankiinnitys" sisäpuolella. Samanlainen resorinapitus, kuin ihmisten laskettelutakeissa :D

Tennispallot on kokoa S. Ne on just sopivat. Tietty jos Vili olisi sellainen, joka nielisi kaiken purematta niin olisin pulassa, mutta koska se ei syö mitään vaikka hajoittaisikin, niin voin olla huoletta ja käyttää näitä VINKUVIA palloja treeneissä. Eikä ne vie paljoa tilaakaan kun on niin pikkusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti