maanantai 10. joulukuuta 2012

Hyvän mielen perjantai + lauantai

Moi!

Perjantaina tosiaan tuli hiukset leikattua ja värjättyä, mikä oli oikein onnistunut projekti. Eikä sitä nyt loppuenlopuksi niin paljon lähtenytkään kun luulin. Tuntui vaan niin karulta sanoa kampaajalle että leikkaa kaikki ton mun otsatukan pituiseksi. Otsatukka olikin sitten yllättävän pitkä. Nyt on ihana olla, kun hiukset on tasaisen paksut, sileät ja kiiltävät. Jippii!

Sain tästä lisää virtaa vapaapäivään vaikka vähän flunssaa pukkasikin päälle, enkä futsalreeneihin uskaltanut lähteä tästä syystä hikoilemaan. Sain napattua Nukan 4,5kk mukaan Mintun kanssa ja menimme Hurttien hyvän mielen joulupuotiin ostoksille. Sieltä tarttui mukaan fetapiirakkaa, sekä pienet joululahjamuistamiset meidän lemppari toko- ja agikouluttajille :)

Sain kuin sainkin räpsäistyä edes jonkinmoisen otoksen Nukan ja Vilin painituokiosta joulupuodissa. Siitä ei meinannut millään tulla loppua, ja leikit itseasiassa jatkuikin heti kun ulos päästiin. Aikaisemmin kirjoitin, että Vili on hyvin välinpitämätön Nukaa kohtaan, nyt ei ollut merkkejäkään sellaisesta :D Molemmat olivat yhtä kiinnostuneita toisistaan ja niiden leikkejä oli kiva katsella :)


Tarkoitus oli mennä messariin näyttelyihin sekä lauantaina että sunnuntaina, mutta J sairastui ja jäin sitten hoitelemaan sitä lauantaiksi. Lähinnä makasin alakerrassa patjalla ja välillä huutelin että miten menee ja pidin huolta että nesteytys on kohillaan :D Käytiin Vilin kanssa pitkillä rauhallisilla lenkeillä ja saatiimpa yhdelle lenkille belggari-Sony Maaretin kanssa mukaan. :)

Tänään on Musen keikka! Jee! Valitettavasti sen takia jää tokotreenit väliin, mutta treenaillaan töiden jälkeen lenkin ohessa :)

Muse - Uprising <- klikkaamalla tuota siirryt katselemaan musiikkivideota Youtubeen.

Näillä fiiliksillä jatketaan. Tänään on hyvä päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti