torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivää

Hyvää sitä itseään meille kaikille ja kiitos isovanhemmilleni ja isoisovanhemmilleni, tietenkin kaikille muillekkin, kenelle kiitos kuuluu <3
Tämä aamu alkoi lenkillä Helsingin Konalassa Niinan, kääpiöpinsereiden Tincan, Toscan ja sekarotuisen Pepen kanssa joka on pelastettu Espanjasta. Omasta mielestäni Pepe muistuttaa shelttiä ja toykoiraa :) Alku epäilyjen jälkeen Pepe uskaltautui leikkimään Vilin kanssa, ihan kuin ne olisi ollut vanhoja tuttuja. :)
Lenkin jälkeen istuttiin sohvalle ja samalla tiellä ollaan vieläkin. Tai ollaan kyllä jo siirrytty yläkertaan sänkyyn pötköttämään ja katsomaan 'apua! olen kala' - lasten elokuvaa :D Ennen siirtymistä Vili sai aamuruoan joka oli seuraavanlainen: 1possun rustoluu, naudanmahaa ja broilerin kivipiiraa. Barffaus on mennyt hyvin, yksi ripulipäivä oli alkuviikosta, mutta syystä ei olla ihan varmoja, todennäköisesti Vili oli löytänyt ulkoa jotain ja pistellyt poskeensa, mikä sekotti mahan...
Tänään on vielä tiedossa itsenäisyyspäivän lounas Jussin vanhemmilla, jonka jälkeen oon aatellut asettua sohvalle hyvään asentoon herkuttelemaan ja ihailemaan mekkoja. :)
Oon taas puhelimella kirjotellut, joten tekstin asettelu saattaa olla vähän retuperällään. En myöskään tiedä miten noi kuvat tulee tähän mitä yritin lisäillä. Vai tuleeko ollenkaan.

 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti