perjantai 21. joulukuuta 2012

Agility on kivempaa koiran kanssa

Eilen oli aksatreenit. Menin paikanpäälle ja Vilin jätin J:n kanssa kotiin toipumaan nenäpunkista. Nyt on jo vähän helpottanut. Aivastelu on vähentynyt, mutta vielä on kuitenkin niitä ilmanveto-juttuja, lähinnä lenkkeillessä.

Oli kyllä niin orpo olo olla ilman koiraa treeneissä. Tää treeni oli vielä sellainen, mikä olis ollut tosi mieleinen, vielä ei oo kyllä tullut sellaista treeniä, mikä ei olisi :D Mutta tää vaikutti kuitenkin tosi tärkeeltä treeniltä perusohjauksien ja estevarmuuden kannalta. Toivottavasti ollaan ensi viikolla molemmat mukana meiningeissä!

Tässä pari luonnostelmaa radoista, ne on vähän sinneppäin, jotta muistaisin joskus KUN SEN VAPAAKORTIN SAAN, että mitä me lähdetään melkein heti ekana treenaamaan.

Ensin oli tää ylempi. Alemman kuvan putkien suut oli käännetty seiniin päin, jotta koirat ei vielä hakeudu niihin ja tehtiin homma vähän helpommaksi. Tässä tehtiin niin että 5 ja 8 hypyt mentiin sekä sisäkaaren kautta että ulkokaaren kautta.


Kun ylempää oli tehty kivasti, niin siirrettiin putket oikein päin ja lähdettiin ohjaamaan alla olevan mukaisesti. Tämän jälkeen onkin sitten taas hyvä kokeilla, miten ylempi sujuu, siten että putket jää häiriöksi. ;)
Nyt onkin sitten treenitaukoa viikon verran. Maanantaina ei luonnollisesti ole tokotreenejä, koska on Jouluaatto. Me lähdetään Vilin kanssa aatoksi pohojanmaalle, josta palataan tiistaina takaisin kotiin :) Torstaina sitten toivottavasti Vili on ollut jo pidempään oireeton, jotta päästään agitreeneihin!

29. ja 30.12. on iiiiisot HSKH:n järkkäämät agikisat, mihin itsekin olen menossa töihin 29. aamuna ja 30. iltana. 29.12 Vili menee KUULEMMA hoitoon, koska mulla on 30. päivä synttärit ja J on kehittänyt lauantaille jotain mitä se on jo useamman viikon salaillut.... Hämärää. Palaan näistä asioista lähempänä.

Joulun välipäivinä olen päättänyt tehdä agilityn kotitehtävän, joka on itsearviointi. Pitäis taas miettiä, että missä sitä on ollu hyvä ja mitä kehitetään lisää, kehittämiskohteita on helppo keksiä, itsensä kehuminen on vaikeaa.

Ps. Musta on tullut ihan martta. Toissapäivänä tein tosi kivan kaula(tuubi)huivin ja saman iltana aloitin myös villasukat, tai sukan, saa nyt nähdä saanko koskaan kahta sukkaa valmiiksi. :D TÄSSÄ on hirveen hyvä video kantapään tekoon. Oon nyt saanut jo ton ensimmäisen liuskan valmiiksi. Enkä vielä oo kattonut että mitä seuraavaksi pitäis tehdä.

2 kommenttia:

  1. Ooo, pisteet Jussille! :) Kai sä pidät kavereillekin synttärikutsut? :)

    VastaaPoista