lauantai 15. kesäkuuta 2013

Treenilöimässä

... molempien kanssa! Jutin ensimmäinen kerta kentällä :)

Emmin lauman (espves Isla ja Una) kanssa ensin lämmittelylenkille. Eipä meidän Emmin kanssa tarvinnut paljoo kävellä - koirat pinkoi toistensa perässä pitkin isoa Heurekan nurmialuetta. Juti tosin pysyi turvallisesti jalkojen juuressa. Isla ja Una jätti Jutin aivan täysin huomiotta, ihan kuin se olisi ollut ilmaa vaan :D

Vilille VIILENNYSLOIMI päälle ja paikkamakuuseen Unan viekkuun! Ei katsottu kelloa, mutta jonkin aikaa pönötettiin hyvän matkan päässä koirista. Se meni hyvin. Kerran kävin palkkaamassa, samalla kun Emmi kävi myös Unan luona.

Vili autoon ja hetken päästä treenaamaan. Loimi pois päältä ja ai että, meinasi tulla ihan onnen tippoja silmistä, kun Vilin asenne oli niin hyvä, se pomppi mua vasten ja oli innoissaan menossa tekemään. Tosin häiriötä ei ollut lainkaan, mitä nyt kolme uikuttavaa koiraa odotteli autossa vuoroaan. Aloitettiin seuruulla, joka tuntui välillä jopa tosi ihanalle, tunsin Vilin seuraavan ihan iholla :) Seuraamisen kun on sellainen liike, mitä normaalisti välttelen, koska se latistaa ne jeejee fiilikset niin nopeasti. Nyt tehtiin muutamat käännökset ja suorat ja lopetettiin siihen.

"Seuraa"


Sen jälkeen tehtiin jääviä. Maahanmenossa ei ongelmia, tippui hyvin ja odotteli sielä nätisti. Seisomisessa ihan uus juttu. Jäi seisomaan, mutta jossain vaiheessa takapuoli rupesi painamaan liikaa ja tömähti maahan. Häh? Tälleen kaksi toistoa. Kolmannella lyhensin omaa matkaa, en jatkanut niin kauas ja tällöin kerkesin palkkaamaan seisomisesta. Palkkana oli ihan upouusi vinkuva pehmolelu, mikä hädin tuskin mahtui edes mun treeniliivin taskuun. Juuri tällaista tilannetta varten se oli ihan täydellinen ja kannatti survoa sinne! Melkein meinasin jo lopettaa treenit siihen, mutta en poikennut suunnitelmastani, vaan otin vielä loppuun luoksetulon, mikä oli sikahyvä.

Seisomaan jääminen




Luoksetulon spurtti
Sitten oli Jutin vuoro! Suunnitelmana leikkiä, leikkiä ja leikkiä! Jutin kanssa poikettiin suunnitelmasta sen verran, että myös Emmi leikki sen kanssa. Jutille on ihan sama kuka sen kanssa leikkii - kunhan leikkii! :D Vetoleikit oli tämän päivän juttu! Jutin treenit meni myös ihan loistavasti.



Molempien tekemisestä jäi superfiilis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti