perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kivoin eläinlääkärikäynti koskaan

Meillä on käynyt onni kasvattajan suhteen, mutta kylläpä me käytettiin sen etsimiseen tällä toisella kertaa aikaakin. Tuttavallisemmin "kasvis" on aidosti kiinnostunut siitä, mitä me tehdään ja auttaa parhaansa mukaan tarvittaessa. Kynnystä kysymyksille ei juurikaan ole ja olenkin heti ensimmäisenä soittamassa hänelle jos huomaan jotain poikkeavaa. 

Eikä siinä vielä kaikki. Oli ihana kokemus, sekä mulle että Jutille, kun eilen käytiin ekoissa rokotuksissa. Normaalisti ollaan käyty Pakkalan eläinlääkäriasemalla, koska se on ihan meidän vieressä. Nyt mentiin Eläinlääkäriasema Arkkiin, koska kasvis on siellä töissä. 

Ennen kuin pääsin edes parkkiin, huomasin että siellä on Vilin pikkuveli Luca (Myheels Samson) hösäämässä pihalla. Ajoin ajatuksissani eläinlääkäriaseman ohi kun yllätyin niin paljon :D Luca oli perheensä kanssa jäänyt odottelemaan meitä, kun kasvis oli kertonut, että meillä on hetken päästä myös rokotusaika.

Pikku ulkotouhuamisten jälkeen siirryttiin sisälle elukkalääkäriin ja päästiin ihan omaan huoneeseen jatkamaan leikkejä. Eihän nuo pennut ollenkaan tajunnut missä ne oli. Tai no - pentutreffeillä tietty!


Molemmat kivekset todettiin nyt laskeutuneiksi, niinkuin arveltiinkin! Jeejee! Vielä 7 viikkoisena ei näin ollut. Rokotushetkellä Juti imuroi pöydältä herkkukasaa, eikä huomannut toimenpidettä ollenkaan. Muutenkin pentu todettiin terveeksi ja kaikki oli kohrallaan!

Kiitos vielä kasvis-Eevalle <3 Ja Heidille ja Timolle, kun jäivät Lucan kanssa odottelemaan, oli kiva nähdä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti